“ÇOCUKLARIMIZ EN YAKIN OKULDA EĞİTİM ALMALIDIR”

Çayırova 10.11.2021 - 13:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ÇOCUKLARIMIZ EN YAKIN OKULDA EĞİTİM ALMALIDIR”

Çayırova’da öğrencileri taşıyan servis midibüsünün dere yatağına uçması sebebiyle yaşanan korkunç kazaya dair, Veli-Der Kocaeli Şubesi yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Veli-Der Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Beyhan Korkmaz, “Kazadır olur mantığı değil! Aslolan çocuklarımızın en yakın okulda eğitim almasıdır” dedi. Gebze Emlak Konutları öğrencilerini taşıyan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği. 20 kişinin de yaralandığı kaza ile ilgili Veli-Der Kocaeli Şubesi yazılı bir açıklamada bulundu. Veli Derneği (Veli-Der) Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Beyhan Korkmaz, “Kocaeli Veli-Der olarak çok üzgünüz. Emlak Konutları Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan serviste hayatını kaybeden 2 öğrenci biri sivil vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyoruz. Yaralı öğrencilerimize şifa diliyoruz. Kazadır olur mantığı değil! Aslolan çocuklarımızın en yakın okulda almasıdır. Okul Servisi risk ve terörüne son vermek için okul sayısı artırılmalıdır. Halkımızın ve tüm eğitim camiasının başı sağ olsun” açıklamalarında bulundu.

Çayırova’da öğrencileri taşıyan servis midibüsünün dere yatağına uçması sebebiyle yaşanan korkunç kazaya dair, Veli-Der Kocaeli Şubesi yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Veli-Der Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Beyhan Korkmaz, “Kazadır olur mantığı değil! Aslolan çocuklarımızın en yakın okulda eğitim almasıdır” dedi.

Gebze Emlak Konutları öğrencilerini taşıyan ve 3 kişinin hayatını kaybettiği. 20 kişinin de yaralandığı kaza ile ilgili Veli-Der Kocaeli Şubesi yazılı bir açıklamada bulundu. Veli Derneği (Veli-Der) Kocaeli Şube Başkan Yardımcısı Beyhan Korkmaz, “Kocaeli Veli-Der olarak çok üzgünüz. Emlak Konutları Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan serviste hayatını kaybeden 2 öğrenci biri sivil vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyoruz. Yaralı öğrencilerimize şifa diliyoruz. Kazadır olur mantığı değil! Aslolan çocuklarımızın en yakın okulda almasıdır. Okul Servisi risk ve terörüne son vermek için okul sayısı artırılmalıdır. Halkımızın ve tüm eğitim camiasının başı sağ olsun” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.