Çiler’den Fatih Devlet’ bağış!

GEBZE 29.11.2020 - 12:08, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çiler’den Fatih Devlet’ bağış!

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Fatih Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde kullanılmak üzere solunum destek cihazı bağışında bulundu. Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor İlyas Sarı, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu tarafından Yoğun Bakım Ünitesinde kullanılmak üzere 1 adet Solunum Destek Cihazı bağışında bulunmasından dolayı teşekkür etti. Doktor İlyas Sarı, “Son dönemlerde ülkemizde ve bölgemizde artış gösteren Covid-19 salgınıyla etkin ve özverili bir şeklide mücadele eden hastanemize bir destekte Gebze Ticaret Odasından geldi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Sayın Nail Çiler ve Yönetim Kurulu, Hastanemiz Yoğun Bakım Ünitesinde kullanılmak üzere 1 adet Solunum Destek Cihazı bağışında bulundu. Hastanemize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu'na teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” dedi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Fatih Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde kullanılmak üzere solunum destek cihazı bağışında bulundu.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor İlyas Sarı, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu tarafından Yoğun Bakım Ünitesinde kullanılmak üzere 1 adet Solunum Destek Cihazı bağışında bulunmasından dolayı teşekkür etti. Doktor İlyas Sarı, “Son dönemlerde ülkemizde ve bölgemizde artış gösteren Covid-19 salgınıyla etkin ve özverili bir şeklide mücadele eden hastanemize bir destekte Gebze Ticaret Odasından geldi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Sayın Nail Çiler ve Yönetim Kurulu, Hastanemiz Yoğun Bakım Ünitesinde kullanılmak üzere 1 adet Solunum Destek Cihazı bağışında bulundu. Hastanemize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Yönetim Kurulu'na teşekkür eder şükranlarımızı sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.