ÇİLER, “ATATÜRK YOLUMUZU BUGÜN DE AYDINLATIYOR”

GEBZE 09.11.2020 - 12:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇİLER, “ATATÜRK YOLUMUZU BUGÜN DE AYDINLATIYOR”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 10 Kasım dolayısı ile yayımladığı mesajda, “Yol göstericiliği, fikir ve uygulamalarıyla yüzyıla damga vuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugün de ileri görüşlülüğü ve tüm söylemleriyle ülkemizin geleceğini aydınlatmaya devam etmektedir” dedi. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 10 Kasım dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Çiler mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin kurucusu büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. Yıldönümünde özlem, minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz. Türk Milletinden aldığı güç ve destekle, işgal altındaki vatanımızın kurtarılması ile yeni ve modern devletimizin kurulmasına öncü olan Atatürk, bağımsızlığımızın mimarı olarak tarihe geçmiştir. Yol göstericiliği, fikir ve uygulamalarıyla yüzyıla damga vuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugün de ileri görüşlülüğü ve tüm söylemleriyle ülkemizin geleceğini aydınlatmaya devam etmektedir. Türkiye’nin söz sahibi, etkin ve dinamik bir ülke olarak bugün uluslararası anlamda ulaştığı saygın konum, milletimizin temelleri sağlam tarihi geçmişinin en büyük kanıtıdır. EN GÜZEL ÖRNEĞİ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir’ sözlerinde belirttiği gibi, 10 Kasım her ne kadar Atatürk’ü Anma Günü olsa da aynı zamanda O’nun bizlere ışık tutan düşüncelerini de hatırlatma günüdür. Bugün daha güçlü bir Türkiye için bölünmez bütünlüğümüzü korumak, O’nun ilke ve ideallerine bağlı kalmak Atatürk’e duyduğumuz saygının en güzel göstergesidir. İstiklal mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümünde; milli ve manevi değerlerimize bağlı gelecek nesilleri yetiştirme gayretiyle tarihimize ve kültürümüze sahip çıkma sorumluluğumuzun daima devam edeceğine inanıyor, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla anıyorum.”

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 10 Kasım dolayısı ile yayımladığı mesajda, “Yol göstericiliği, fikir ve uygulamalarıyla yüzyıla damga vuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugün de ileri görüşlülüğü ve tüm söylemleriyle ülkemizin geleceğini aydınlatmaya devam etmektedir” dedi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, 10 Kasım dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Çiler mesajında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyetimizin kurucusu büyük lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. Yıldönümünde özlem, minnet, rahmet ve saygıyla anıyoruz. Türk Milletinden aldığı güç ve destekle, işgal altındaki vatanımızın kurtarılması ile yeni ve modern devletimizin kurulmasına öncü olan Atatürk, bağımsızlığımızın mimarı olarak tarihe geçmiştir. Yol göstericiliği, fikir ve uygulamalarıyla yüzyıla damga vuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bugün de ileri görüşlülüğü ve tüm söylemleriyle ülkemizin geleceğini aydınlatmaya devam etmektedir. Türkiye’nin söz sahibi, etkin ve dinamik bir ülke olarak bugün uluslararası anlamda ulaştığı saygın konum, milletimizin temelleri sağlam tarihi geçmişinin en büyük kanıtıdır.

EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir’ sözlerinde belirttiği gibi, 10 Kasım her ne kadar Atatürk’ü Anma Günü olsa da aynı zamanda O’nun bizlere ışık tutan düşüncelerini de hatırlatma günüdür. Bugün daha güçlü bir Türkiye için bölünmez bütünlüğümüzü korumak, O’nun ilke ve ideallerine bağlı kalmak Atatürk’e duyduğumuz saygının en güzel göstergesidir. İstiklal mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının yıldönümünde; milli ve manevi değerlerimize bağlı gelecek nesilleri yetiştirme gayretiyle tarihimize ve kültürümüze sahip çıkma sorumluluğumuzun daima devam edeceğine inanıyor, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla anıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.