“Çiftçi gelip bize göstersin”

Çayırova 01.11.2020 - 11:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“Çiftçi gelip bize göstersin”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Çayırova Belediyesi Başkanı Bünyamin Çifti gelip bizlere göstersin Emek Mahallesi’nin nereye tonlarca asfalt serilmiş” diye sordu CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Gökçe ve ilçe yöneticileri ile bugün Çayırova Emek Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Mahalledeki sorunları yerinde tespit etmek için mahallere bu tür ziyaretler yaptıklarını ifade eden CHP’li Soyluçiçek, “Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Emek Mahallesi’ne 17 bin 209 ton asfalt serildiği yönünde belediye tarafından açıklama yapılmıştı. MAHALLELİLER CEZALANDIRILIYOR Çayırova Emek Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaş olarak buradan Çayırova Belediyesi Başkanı Bünyamin Çifti’ne sesleniyorum Emek Mahallesi’nin neresine tonlarca asfalt serilmiş. Gelip kendileri bizlere göstersin. Bu mahallenin sokaklarına en son 1994 yılında asfalt serildi. O tarihten beri bu mahalleye asfalt yüzü görmedi. Emek Mahallesi’ndeki sokakların halini görüyorsunuz. AKP bu mahalleden oy alamadığı için yıllardır bu mahalleyi adeta cezalandırırcasına hiçbir hizmet yapmıyor. Emek Mahallesi başta olmak üzere diğer mahallerde yaşanan sorunları yerinde tespit ettikten sonra gerek belediye meclisinde gerekse de yapacağımız basın toplantılarıyla bu sorunları gündeme getirip çözülmesini sağlayacağız” dedi.  

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Çayırova Belediyesi Başkanı Bünyamin Çifti gelip bizlere göstersin Emek Mahallesi’nin nereye tonlarca asfalt serilmiş” diye sordu

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Gökçe ve ilçe yöneticileri ile bugün Çayırova Emek Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Mahalledeki sorunları yerinde tespit etmek için mahallere bu tür ziyaretler yaptıklarını ifade eden CHP’li Soyluçiçek, “Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Emek Mahallesi’ne 17 bin 209 ton asfalt serildiği yönünde belediye tarafından açıklama yapılmıştı.

MAHALLELİLER CEZALANDIRILIYOR

Çayırova Emek Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaş olarak buradan Çayırova Belediyesi Başkanı Bünyamin Çifti’ne sesleniyorum Emek Mahallesi’nin neresine tonlarca asfalt serilmiş. Gelip kendileri bizlere göstersin. Bu mahallenin sokaklarına en son 1994 yılında asfalt serildi. O tarihten beri bu mahalleye asfalt yüzü görmedi. Emek Mahallesi’ndeki sokakların halini görüyorsunuz. AKP bu mahalleden oy alamadığı için yıllardır bu mahalleyi adeta cezalandırırcasına hiçbir hizmet yapmıyor. Emek Mahallesi başta olmak üzere diğer mahallerde yaşanan sorunları yerinde tespit ettikten sonra gerek belediye meclisinde gerekse de yapacağımız basın toplantılarıyla bu sorunları gündeme getirip çözülmesini sağlayacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.