ÇİFTÇİ’DEN HASTANEYE YAKIN MARKAJ!

Çayırova 11.10.2021 - 11:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇİFTÇİ’DEN HASTANEYE YAKIN MARKAJ!

  Çayırova Devlet Hastanesinde yapılan çalışmaları yakın takip eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yaklaşık iki ay gibi bir süre içinde hafriyat çalışması tamamlanacak ve temel atılacak. 2023 yılında Çayırova’mız hasretle beklediği hastaneye kavuşacak” dedi. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Devlet Hastanesinde yapılan çalışmaları çok yakından takip ediyor. Günlük çalışma programından fırsat buldukça hastane arazisinde devam eden hafriyat çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Çiftçi, İSU tarafından devam eden içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları ile ilgili İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin’den bilgiler aldı. ÇALIŞMALAR PLANLIĞI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR Hummalı çalışmanın hız kesmeden sürdüğü Çayırova Devlet Hastanesinde yapılan çalışmaları heyecanla takip ettiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, “Çayırovamızın en büyük ihtiyacı olan hastanemizde çalışmalar planlığı şekilde devam ediyor. Yaklaşık iki ay gibi bir süre içinde hafriyat çalışması tamamlanacak ve temel atılacak. 2023 yılında Çayırova’mız hasretle beklediği hastaneye kavuşacak. Bir kez daha Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanlığımıza, Kocaeli Milletvekillerimize ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemize desteklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.  

 

Çayırova Devlet Hastanesinde yapılan çalışmaları yakın takip eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Yaklaşık iki ay gibi bir süre içinde hafriyat çalışması tamamlanacak ve temel atılacak. 2023 yılında Çayırova’mız hasretle beklediği hastaneye kavuşacak” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Devlet Hastanesinde yapılan çalışmaları çok yakından takip ediyor. Günlük çalışma programından fırsat buldukça hastane arazisinde devam eden hafriyat çalışmalarını yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Başkan Çiftçi, İSU tarafından devam eden içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları ile ilgili İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin’den bilgiler aldı.

ÇALIŞMALAR PLANLIĞI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Hummalı çalışmanın hız kesmeden sürdüğü Çayırova Devlet Hastanesinde yapılan çalışmaları heyecanla takip ettiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, “Çayırovamızın en büyük ihtiyacı olan hastanemizde çalışmalar planlığı şekilde devam ediyor. Yaklaşık iki ay gibi bir süre içinde hafriyat çalışması tamamlanacak ve temel atılacak. 2023 yılında Çayırova’mız hasretle beklediği hastaneye kavuşacak. Bir kez daha Cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanlığımıza, Kocaeli Milletvekillerimize ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemize desteklerinden dolayı ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.