Çiftçi, birim müdürlerine bakın ne talimat verdi?

Çayırova 14.01.2021 - 15:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çiftçi, birim müdürlerine bakın ne talimat verdi?

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, birim müdürleriyle yeni yılın ilk değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Belediye kültür salonunda başkan yardımcılarında hazır bulunduğu toplantıda birim müdürleriyle toplantı yapan Başkan Çiftçi, aile ortamında ahenkle ve takım ruhuyla Çayırova’ya birlikte hizmet ettiklerini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı müdürlere teşekkür etti. PROJELERİN BAŞLAYACAĞININ ALTINI ÇİZDİ Geçen yıl yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve bu yıl başlayacak projelerin ele alındığı toplantıda bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’ya hizmet yolculuğunda 20 ayı geride bıraktıklarını belirterek, bu süre içinde vatandaşları memnun ve mutlu edecek hizmetlerin yanında bir yandan pandemi ile mücadele ederken diğer yandan da projelerdin hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti. Bu yılın büyük projelerin başlayacağı yıl olacağının altını çizen Çiftçi, Çayırova Devlet Hastanesi, Kent Meydanı, Engelliler Merkezi, Sağlık Ocağı ve Bilgi Evi ile diğer projelerle son durum hakkında bilgiler verdiği birim müdürlerinin görüş ve önerilerini dinledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, birim müdürleriyle yeni yılın ilk değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Belediye kültür salonunda başkan yardımcılarında hazır bulunduğu toplantıda birim müdürleriyle toplantı yapan Başkan Çiftçi, aile ortamında ahenkle ve takım ruhuyla Çayırova’ya birlikte hizmet ettiklerini belirterek, özverili çalışmalarından dolayı müdürlere teşekkür etti.

PROJELERİN BAŞLAYACAĞININ ALTINI ÇİZDİ

Geçen yıl yapılan çalışmaların değerlendirildiği ve bu yıl başlayacak projelerin ele alındığı toplantıda bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’ya hizmet yolculuğunda 20 ayı geride bıraktıklarını belirterek, bu süre içinde vatandaşları memnun ve mutlu edecek hizmetlerin yanında bir yandan pandemi ile mücadele ederken diğer yandan da projelerdin hazırlıklarını tamamladıklarını ifade etti. Bu yılın büyük projelerin başlayacağı yıl olacağının altını çizen Çiftçi, Çayırova Devlet Hastanesi, Kent Meydanı, Engelliler Merkezi, Sağlık Ocağı ve Bilgi Evi ile diğer projelerle son durum hakkında bilgiler verdiği birim müdürlerinin görüş ve önerilerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.