“ÇİFTÇİ 1 NİSAN ŞAKASI MI YAPIYOR?”

SİYASET 01.04.2021 - 16:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ÇİFTÇİ 1 NİSAN ŞAKASI MI YAPIYOR?”

CHP ÇAYIROVA’DAN ELEŞTİRİ YAĞMURU;
CHP Çayırova İlçe Teşkilatı, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin iki senesini değerlendirdiği toplantıyı eleştiri yağmuruna tuttu. CHP Çayırova İlçe Teşkilatı, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin iki senesini değerlendirdiği toplantının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. CHP Çayırova’nın Çiftçi’yi eleştiri yağmuruna tuttuğu açıklamada “Basın mensuplarımıza 2 yıllık çalışmalarını aktaran Çayırova Belediye Başkanı Sayın Bünyamin Çiftçi 1 Nisan şakasına devam mı ediyor? Şekerpınar'da bulunan harabeye dönen uçağı bilim merkezine çevirecekmiş 1 Nisan Şakası yapmıyorsa Başkan. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu projeyi destekleriz. Gösteriden ibaret olmayan bir bilim merkezi olmasını isteriz. Projenin ihalesi ve yapımı kamuya açık ve şeffaf hiçbir rant gözetilmediği sürece Çayırova halkının hizmetine sunulan ve vizyonunu yukarıya taşıyacak her projeye Cumhuriyet Halk Partisi olarak destek veririz” ifadelerini kullandı. “RANT PROJELERİNE BİZLER YOKUZ” CHP Çayırova’dan yapılan açıklamanın devamında “Aksi halde yine bir kamu israfına yol açacak ranta çıkacak akla uygun olmayan projeleri desteklemeyiz. Sanayi şehrimizde bir fuar alanı eksiliği göze çarpıyor mesela ya da halkın birincil hizmetine sunulacak vb. projeler biz Çayırova’nın vizyonu söz konusu olduğunda her türlü fikir alışverişi destek konusunda Sayın Başkan'a her zaman yardımcı olmaya ve çalışmaya hazırız” ifadeleri yer aldı.
CHP ÇAYIROVA’DAN ELEŞTİRİ YAĞMURU;

CHP Çayırova İlçe Teşkilatı, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin iki senesini değerlendirdiği toplantıyı eleştiri yağmuruna tuttu.

CHP Çayırova İlçe Teşkilatı, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin iki senesini değerlendirdiği toplantının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. CHP Çayırova’nın Çiftçi’yi eleştiri yağmuruna tuttuğu açıklamada “Basın mensuplarımıza 2 yıllık çalışmalarını aktaran Çayırova Belediye Başkanı Sayın Bünyamin Çiftçi 1 Nisan şakasına devam mı ediyor? Şekerpınar'da bulunan harabeye dönen uçağı bilim merkezine çevirecekmiş 1 Nisan Şakası yapmıyorsa Başkan. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu projeyi destekleriz. Gösteriden ibaret olmayan bir bilim merkezi olmasını isteriz. Projenin ihalesi ve yapımı kamuya açık ve şeffaf hiçbir rant gözetilmediği sürece Çayırova halkının hizmetine sunulan ve vizyonunu yukarıya taşıyacak her projeye Cumhuriyet Halk Partisi olarak destek veririz” ifadelerini kullandı.

“RANT PROJELERİNE BİZLER YOKUZ”

CHP Çayırova’dan yapılan açıklamanın devamında “Aksi halde yine bir kamu israfına yol açacak ranta çıkacak akla uygun olmayan projeleri desteklemeyiz. Sanayi şehrimizde bir fuar alanı eksiliği göze çarpıyor mesela ya da halkın birincil hizmetine sunulacak vb. projeler biz Çayırova’nın vizyonu söz konusu olduğunda her türlü fikir alışverişi destek konusunda Sayın Başkan'a her zaman yardımcı olmaya ve çalışmaya hazırız” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.