CHP’Lİ SOYLUÇİÇEK’TEN ŞEKERPINAR ESNAFINA ZİYARET

SİYASET 19.11.2021 - 12:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP’Lİ SOYLUÇİÇEK’TEN ŞEKERPINAR ESNAFINA ZİYARET

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Şekerpınar Mahallesi’ne giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Soyluçiçek, Şekerpınar’da gerçekleştirdiği ziyaretinde çevre güvenliği işi yapan Bedrettin Özdemir’i iş yerinde ziyaret etti. Özdemir’in öneri ve sorunları dinleyen Soyluçiçek, en kısa zamanda çözüme kavuşturacağının da sözünü verdi. “MADDİ İMKÂN VE İZİNLE DAHA KOLAY OLACAK” Açıklamalarda bulunan Soyluçiçek;” Esnafları yerinde ziyaret ederek, sorunları ve çözüm önerilerini karşılıklı konuşarak halledebiliyoruz. Şu an elimizden geleni yapıyoruz fakat iktidar olduğumuz andan itibaren bu sorunları halletmek daha da kolay olacak. Maddi imkân ve izinler daha da kolay alınacak. Her şey Çayırova için” dedi. Oldukça samimi ve sıcak ortamda geçen sohbetin ardından Soyluçiçek, iş insanı Özdemir’e hayırlı işler diyerek ziyaretini sonlandırdı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Şekerpınar Mahallesi’ne giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Soyluçiçek, Şekerpınar’da gerçekleştirdiği ziyaretinde çevre güvenliği işi yapan Bedrettin Özdemir’i iş yerinde ziyaret etti. Özdemir’in öneri ve sorunları dinleyen Soyluçiçek, en kısa zamanda çözüme kavuşturacağının da sözünü verdi.

“MADDİ İMKÂN VE İZİNLE DAHA KOLAY OLACAK”

Açıklamalarda bulunan Soyluçiçek;” Esnafları yerinde ziyaret ederek, sorunları ve çözüm önerilerini karşılıklı konuşarak halledebiliyoruz. Şu an elimizden geleni yapıyoruz fakat iktidar olduğumuz andan itibaren bu sorunları halletmek daha da kolay olacak. Maddi imkân ve izinler daha da kolay alınacak. Her şey Çayırova için” dedi. Oldukça samimi ve sıcak ortamda geçen sohbetin ardından Soyluçiçek, iş insanı Özdemir’e hayırlı işler diyerek ziyaretini sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.