CHP’Lİ KOÇ’TAN BELEDİYE BAŞKANINA SERT SÖZLER

SİYASET 31.08.2020 - 10:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP’Lİ KOÇ’TAN BELEDİYE BAŞKANINA SERT SÖZLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin resmi törenlere katılım çetelesini tuttuğunu açıklayarak sert sözler sarf etti. Koç yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çayırovamızın sevgili Belediye Başkanı Sayın Bünyamin Çiftçi; siz katılmasanız da; tüm engellemelere rağmen, bir manga resmî tören kıtasının gerisinde Çayırova halkı, seçilmiş muhtarları ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine izinsizde olsa katılım sağladı. 2020 yılında Ulusal milli bayramlarımızın resmî törenlerine katılım çetelenizi sağlam tutuyorum. ÇAYIROVA HALKI ARTIK MAZERET KABUL ETMEZ Sn. Başkan; Ülkemizin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk halkına armağan ettiği yılda 4 milli bayram var. 3 bayrama mazeret bildirerek katılmadınız. Şayet Cumhuriyetimizin ilan edildiği 29 Ekim Cumhuriyet bayramı törenlerine de katılım sağlamazsanız; Sizi 55 ile başkan yapan Çayırova halkı artık mazeret kabul etmez, Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine kin beslediğinizin kanıtıdır. Zaten Milli değerlerimizi aşağılayan Atatürk düşmanı Yavuz Bahadıroğlu’nu kitap fuarına davet edip, üstüne üslük birde kendisine resimde de görüldüğü gibi plaket taktim ettiğiniz, Çayırova halkımızın hafızasında kayıtlı.”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin resmi törenlere katılım çetelesini tuttuğunu açıklayarak sert sözler sarf etti. Koç yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Çayırovamızın sevgili Belediye Başkanı Sayın Bünyamin Çiftçi; siz katılmasanız da; tüm engellemelere rağmen, bir manga resmî tören kıtasının gerisinde Çayırova halkı, seçilmiş muhtarları ile birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine izinsizde olsa katılım sağladı. 2020 yılında Ulusal milli bayramlarımızın resmî törenlerine katılım çetelenizi sağlam tutuyorum.

ÇAYIROVA HALKI ARTIK MAZERET KABUL ETMEZ

Sn. Başkan; Ülkemizin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk halkına armağan ettiği yılda 4 milli bayram var. 3 bayrama mazeret bildirerek katılmadınız. Şayet Cumhuriyetimizin ilan edildiği 29 Ekim Cumhuriyet bayramı törenlerine de katılım sağlamazsanız; Sizi 55 ile başkan yapan Çayırova halkı artık mazeret kabul etmez, Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine kin beslediğinizin kanıtıdır. Zaten Milli değerlerimizi aşağılayan Atatürk düşmanı Yavuz Bahadıroğlu’nu kitap fuarına davet edip, üstüne üslük birde kendisine resimde de görüldüğü gibi plaket taktim ettiğiniz, Çayırova halkımızın hafızasında kayıtlı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.