CHP’Lİ KADINLARDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA KIYAFET DESTEĞİ

SİYASET 11.11.2020 - 15:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP’Lİ KADINLARDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA KIYAFET DESTEĞİ

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Yavuz Selim Mahallesindeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına okul kıyafet desteğinde bulundu. Eğitim öğretimin başlaması ile birlikte harekete geçen CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Yönetimi bu süreçte kendilerinin tespit ettiği ve yönetimine ulaşan taleplerle birlikte imkanlar dahilinde ihtiyaç sahibi ailelere okul kıyafeti desteğinde bulunarak çocukları sevindirdi. Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan şu ifadeleri sarf etti; “İhtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzündeki gülümseme, gözlerindeki ışıltının vermiş olduğu güç bizleri bu konuda neler yapmaya, onlara daha fazla destek olup ışık tutmaya yardımcı oldu. ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ Başarılı olacakları yolda bizimde bir katkımız olduğu için çok mutluyuz. Etkinlikte yoğun emek harcayan ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyelerinden Nurcan Ada ve Ülkü Topçam başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” Başkan Yaşa Erdoğan, bundan sonrada gelen talepler ve tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere imkanlar doğrultusunda destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Yavuz Selim Mahallesindeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına okul kıyafet desteğinde bulundu. Eğitim öğretimin başlaması ile birlikte harekete geçen CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Yönetimi bu süreçte kendilerinin tespit ettiği ve yönetimine ulaşan taleplerle birlikte imkanlar dahilinde ihtiyaç sahibi ailelere okul kıyafeti desteğinde bulunarak çocukları sevindirdi. Konu ile ilgili açıklama yapan CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan şu ifadeleri sarf etti; “İhtiyaç sahibi çocuklarımızın yüzündeki gülümseme, gözlerindeki ışıltının vermiş olduğu güç bizleri bu konuda neler yapmaya, onlara daha fazla destek olup ışık tutmaya yardımcı oldu.

ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİN GÜVENCESİ

Başarılı olacakları yolda bizimde bir katkımız olduğu için çok mutluyuz. Etkinlikte yoğun emek harcayan ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyelerinden Nurcan Ada ve Ülkü Topçam başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.” Başkan Yaşa Erdoğan, bundan sonrada gelen talepler ve tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere imkanlar doğrultusunda destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.