CHP’Lİ BAŞKAN KADINLARI DİNLEDİ

SİYASET 16.09.2020 - 12:17, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP’Lİ BAŞKAN KADINLARI DİNLEDİ

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebzeli kadınların daveti üzerine gittiği çay sohbetinde kadınlarımızın taleplerini ve mahallenin eksikliklerini dinledi. CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Osman Yılmaz Mahallesi’nde ikamet eden kadınların daveti üzerine eşi Cansu Orhan ile çay sohbetine misafir oldu. Mahalleli kadınların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Orhan, kadının siyasetteki yeri ve önemine dikkat çekti. Toplumumuzda gün geçtikçe artan kadına şiddet olaylarına değinen Orhan, Gebzeli kadınları bu tarz bir durumda ne yapmaları gerektiği, kimlere nasıl ulaşmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Şiddet olaylarının yalnızca fiziksel olmadığını belirten Orhan her türlü şiddete karşı olduğunu dile getirerek Gebzeli kadınlara bu konularda taviz vermemeleri konusunda uyardı. KADINLAR HAYATIN HER ALANINDA OLMALIDIR Kadının siyasette ki yerini ve önemini Gebzeli kadınlara anlatan Orhan “Ülkemiz kadına yönelik hakların ilk verildiği ülkelerden biridir. Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilmiş olan bu haklar Türk kadınını hak ettiği yere taşımıştır. Kadın yalnızca çocuk bakar, evde oturur mantığı doğru değildir. Kadınlar hayatın her alanında olması gerektiği gibi ülkenin kaderini belirleyen meselelerde de olmalıdır.” diyerek Türk kadınının siyasetteki değerini anlattı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebzeli kadınların daveti üzerine gittiği çay sohbetinde kadınlarımızın taleplerini ve mahallenin eksikliklerini dinledi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Osman Yılmaz Mahallesi’nde ikamet eden kadınların daveti üzerine eşi Cansu Orhan ile çay sohbetine misafir oldu. Mahalleli kadınların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Orhan, kadının siyasetteki yeri ve önemine dikkat çekti. Toplumumuzda gün geçtikçe artan kadına şiddet olaylarına değinen Orhan, Gebzeli kadınları bu tarz bir durumda ne yapmaları gerektiği, kimlere nasıl ulaşmaları gerektiği konusunda bilgilendirdi. Şiddet olaylarının yalnızca fiziksel olmadığını belirten Orhan her türlü şiddete karşı olduğunu dile getirerek Gebzeli kadınlara bu konularda taviz vermemeleri konusunda uyardı.

KADINLAR HAYATIN HER ALANINDA OLMALIDIR

Kadının siyasette ki yerini ve önemini Gebzeli kadınlara anlatan Orhan “Ülkemiz kadına yönelik hakların ilk verildiği ülkelerden biridir. Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından verilmiş olan bu haklar Türk kadınını hak ettiği yere taşımıştır. Kadın yalnızca çocuk bakar, evde oturur mantığı doğru değildir. Kadınlar hayatın her alanında olması gerektiği gibi ülkenin kaderini belirleyen meselelerde de olmalıdır.” diyerek Türk kadınının siyasetteki değerini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.