CHP KOCAELİ’DE ÇALIŞMALAR YENİDEN MASAYA YATIRILDI

SİYASET 17.04.2021 - 10:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP KOCAELİ’DE ÇALIŞMALAR YENİDEN MASAYA YATIRILDI

CHP Kocaeli İlçe Başkanları Nisan ayı toplantısında partinin salgındaki artış sebebi ile çalışma planları revize edilerek yeniden masaya yatırıldı CHP Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve ilçe başkanları, Nisan ayı ilçe başkanları toplantısı için partinin il binasında bir araya geldi. Salgındaki artış nedeniyle saha çalışmalarının revize edildiği toplantıda ilçe başkanları bölgelerindeki çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu. TARHAN’DAN TEŞEKKÜR PM üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, pandemi süresince sahadan bir an olsun ayrılmayarak vatandaşların taleplerini dinleyen il örgütü ve ilçe örgütlerine çalışmaları için teşekkür etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, tedbirlerin arttırıldığı Ramazan ayı süresince vatandaşların sesi olmak için çalışmaların salgın koşullarına uyularak devam edileceğini ifade etti.

CHP Kocaeli İlçe Başkanları Nisan ayı toplantısında partinin salgındaki artış sebebi ile çalışma planları revize edilerek yeniden masaya yatırıldı

CHP Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve ilçe başkanları, Nisan ayı ilçe başkanları toplantısı için partinin il binasında bir araya geldi. Salgındaki artış nedeniyle saha çalışmalarının revize edildiği toplantıda ilçe başkanları bölgelerindeki çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu.

TARHAN’DAN TEŞEKKÜR

PM üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, pandemi süresince sahadan bir an olsun ayrılmayarak vatandaşların taleplerini dinleyen il örgütü ve ilçe örgütlerine çalışmaları için teşekkür etti. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, tedbirlerin arttırıldığı Ramazan ayı süresince vatandaşların sesi olmak için çalışmaların salgın koşullarına uyularak devam edileceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.