CHP Gebze, Hâl esnafına gitti!

SİYASET 11.09.2020 - 10:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP Gebze, Hâl esnafına gitti!

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi Gebze Meyve ve Sebze hali esnafını sabaha karşı ziyaret etti. Meyve ve Sebze hali esnafıyla bir araya gelen CHP Gebze, esnafla sabah kahvaltısı yaparak simit yiyerek çay içti CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, günün erken saatlerinde Gebze Hal’ini ziyaret etti. Yıllardır tartışma konusu olan ve taşınması her zaman gündemde de olsa da somut hiçbir adımın atılmadığı Gebze Meyve ve Sebze Hali siyasetin gündeminden düşmüyor. Bu kapsamda Hal esnafının sıkıntıları ve beklentilerine yönelik talepleri dinlemek için CHP Gebze İlçe Örgütü günün erken saatlerinde yerinde inceleme yaptı.  CHP GEBZE BOŞ DURMUYOR  CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi Gebze Meyve ve Sebze hali esnafını sabaha karşı ziyaret etti. Meyve ve Sebze hali esnafıyla bir araya gelen CHP Gebze, esnafla sabah kahvaltısı yaparak simit yiyerek çay içti. Esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında neler yapılabileceğini konuşan Başkan Gökhan Orhan ve ekibi sabah kahvaltısında esnafla bir araya gelerek önemli bir işe imza tan CHP Gebze taraflı tarafsız her kesimden alkış almayı başardı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi Gebze Meyve ve Sebze hali esnafını sabaha karşı ziyaret etti. Meyve ve Sebze hali esnafıyla bir araya gelen CHP Gebze, esnafla sabah kahvaltısı yaparak simit yiyerek çay içti
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, günün erken saatlerinde Gebze Hal’ini ziyaret etti. Yıllardır tartışma konusu olan ve taşınması her zaman gündemde de olsa da somut hiçbir adımın atılmadığı Gebze Meyve ve Sebze Hali siyasetin gündeminden düşmüyor. Bu kapsamda Hal esnafının sıkıntıları ve beklentilerine yönelik talepleri dinlemek için CHP Gebze İlçe Örgütü günün erken saatlerinde yerinde inceleme yaptı. 
CHP GEBZE BOŞ DURMUYOR 
CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ekibi Gebze Meyve ve Sebze hali esnafını sabaha karşı ziyaret etti. Meyve ve Sebze hali esnafıyla bir araya gelen CHP Gebze, esnafla sabah kahvaltısı yaparak simit yiyerek çay içti. Esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm noktasında neler yapılabileceğini konuşan Başkan Gökhan Orhan ve ekibi sabah kahvaltısında esnafla bir araya gelerek önemli bir işe imza tan CHP Gebze taraflı tarafsız her kesimden alkış almayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.