CHP GEBZE’DEN BÜYÜK DESTEK!

SİYASET 28.11.2021 - 11:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP GEBZE’DEN BÜYÜK DESTEK!

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, yardıma ihtiyacı olan vatandaşları tek tek tespit ederek gıda ve kıyafet yardımında bulundu. Havaların soğuması ile birlikte yardıma ihtiyacı olan vatandaşların zorluk yaşamaması için CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yardım kampanyası başlattı. Tüm imkanları zorlayan CHP’li kadınlar, yardıma ihtiyacı olan vatandaşları tek tek tespit ederek kışlık kıyafet ve gıda yardımında bulundu. TÜM İMKANLARI ZORLADIK Yardım kampanyası hakkında bilgi veren CHP Gebze İlçe Başkanı Yaşa Erdoğan, “CHP Gebze Kadın Kolları yönetimi olarak üzerimize düşen toplumsal sorumluluğumuzu tüm imkanlarımızı zorlayarak yerine getirmeye devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya, ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz bunun için, CHP Gebze İlçe kadın kolları olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere hazırlamış olduğumuz gıda, kıyafet, bot gibi yardımı hazırlıklarımızı tüm hızıyla ihtiyaç sahipleri ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz” dedi.

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, yardıma ihtiyacı olan vatandaşları tek tek tespit ederek gıda ve kıyafet yardımında bulundu.

Havaların soğuması ile birlikte yardıma ihtiyacı olan vatandaşların zorluk yaşamaması için CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yardım kampanyası başlattı. Tüm imkanları zorlayan CHP’li kadınlar, yardıma ihtiyacı olan vatandaşları tek tek tespit ederek kışlık kıyafet ve gıda yardımında bulundu.

TÜM İMKANLARI ZORLADIK

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren CHP Gebze İlçe Başkanı Yaşa Erdoğan, “CHP Gebze Kadın Kolları yönetimi olarak üzerimize düşen toplumsal sorumluluğumuzu tüm imkanlarımızı zorlayarak yerine getirmeye devam ediyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya, ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz bunun için, CHP Gebze İlçe kadın kolları olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere hazırlamış olduğumuz gıda, kıyafet, bot gibi yardımı hazırlıklarımızı tüm hızıyla ihtiyaç sahipleri ailelerimize ulaştırmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.