CHP’DEN BÜYÜKAKIN’A ‘TABELA BELEDİYECİLİĞİ’ CEVABI

SİYASET 16.11.2021 - 11:09, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP’DEN BÜYÜKAKIN’A ‘TABELA BELEDİYECİLİĞİ’ CEVABI

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın CHP’li belediyeler için kullandığı “Tabela belediyeciliği yapıyorlar” ifadelerine CHP İl Örgütü’nden fotoğraflı cevap geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı Genişletilmiş 105. İlçe Danışma Toplantısı’nda yaptığı açıklamada CHP’li belediyeler için “Tabela belediyeciliği yapıyorlar” ifadelerini kullanmıştı. CHP Kocaeli İl Örgütü tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımla, Büyükakın’ın bu açıklamasına cevap verildi. BÖYLE Mİ BAŞKAN? Yapılan paylaşımda Çayırova Devlet Hastanesi’nin tabelasının önünde çekilen fotoğraf kullanılarak şu ifadelere yer verildi; “Tabela belediyeciliğinin tarihini yazıyorlar’ diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, tabelaları çürüyen, biz gündeme taşımadıkça başlamadıkları projelerini bu vesileyle hatırlattığı için teşekkür ediyor ve kendisine sormak istiyoruz: Böyle mi başkan?” Paylaşımda, yine Çayırova’da yapımı tamamlanmayan Uçak Park projesi ve Darıca Belediyesi Çataldağ A Tipi Mesire Alanı yer aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın CHP’li belediyeler için kullandığı “Tabela belediyeciliği yapıyorlar” ifadelerine CHP İl Örgütü’nden fotoğraflı cevap geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın AK Parti Kandıra İlçe Başkanlığı Genişletilmiş 105. İlçe Danışma Toplantısı’nda yaptığı açıklamada CHP’li belediyeler için “Tabela belediyeciliği yapıyorlar” ifadelerini kullanmıştı. CHP Kocaeli İl Örgütü tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımla, Büyükakın’ın bu açıklamasına cevap verildi.

BÖYLE Mİ BAŞKAN?

Yapılan paylaşımda Çayırova Devlet Hastanesi’nin tabelasının önünde çekilen fotoğraf kullanılarak şu ifadelere yer verildi; “Tabela belediyeciliğinin tarihini yazıyorlar’ diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, tabelaları çürüyen, biz gündeme taşımadıkça başlamadıkları projelerini bu vesileyle hatırlattığı için teşekkür ediyor ve kendisine sormak istiyoruz: Böyle mi başkan?”

Paylaşımda, yine Çayırova’da yapımı tamamlanmayan Uçak Park projesi ve Darıca Belediyesi Çataldağ A Tipi Mesire Alanı yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.