CHP Darıca, Kılıçdaroğlu’na gitti

SİYASET 15.04.2021 - 10:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP Darıca, Kılıçdaroğlu’na gitti

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve başkan yardımcıları Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Darıca örgütünün son durağı ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Ziyarette adeta Darıca’nın röntgeni çekildi. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve başkan yardımcıları Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aktaş ve yardımcıları ilk olarak CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, daha sonra TBMM Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı ziyaret etti. Darıca örgütü son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerinde Darıca’nın adeta röntgenini çeken Darıca örgütü, Darıca’dan Kılıçdaroğlu’na bol bol selam götürdü. CHP İKTİDARINI ÖRGÜTÜMÜZLE BİRLİKTE YARATACAĞIZ Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “İlçe Başkan yardımcılarımız Mesut Akçam ve Hüseyin Cihan Özaltan ile birlikte Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi başkan vekilimiz Haydar Akar’ı Parti Meclisi üyemiz Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ı makamında ziyaret ettik. Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tüm Kocaeli örgütümüze selamları iletti. İl Başkanımız Özgür Harun Yıldızlı’nın başkanlığında Kocaeli’nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarını çok kıymetli örgütümüzle birlikte yaratacağız. Bu anlamlı ziyarette bizleri ağırlayan Sayın vekillerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve başkan yardımcıları Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Darıca örgütünün son durağı ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Ziyarette adeta Darıca’nın röntgeni çekildi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve başkan yardımcıları Ankara’ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aktaş ve yardımcıları ilk olarak CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, daha sonra TBMM Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ı ziyaret etti. Darıca örgütü son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Ziyaretlerinde Darıca’nın adeta röntgenini çeken Darıca örgütü, Darıca’dan Kılıçdaroğlu’na bol bol selam götürdü.

CHP İKTİDARINI ÖRGÜTÜMÜZLE BİRLİKTE YARATACAĞIZ

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, “İlçe Başkan yardımcılarımız Mesut Akçam ve Hüseyin Cihan Özaltan ile birlikte Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi başkan vekilimiz Haydar Akar’ı Parti Meclisi üyemiz Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ı makamında ziyaret ettik. Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tüm Kocaeli örgütümüze selamları iletti. İl Başkanımız Özgür Harun Yıldızlı’nın başkanlığında Kocaeli’nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarını çok kıymetli örgütümüzle birlikte yaratacağız. Bu anlamlı ziyarette bizleri ağırlayan Sayın vekillerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.