CHP ÇAYIROVA’DAN GÖRKEMLİ BAYRAM

SİYASET 31.08.2020 - 12:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

CHP ÇAYIROVA’DAN GÖRKEMLİ BAYRAM

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu engel tanımadan yaşadı. İlçe başkanlığı binasının önünde pandemi koşulları nedeniyle kısıtlı ama coşkulu bir kalabalık toplayan CHP Çayırova Zafer Bayramı coşkusunu görkemli biçimde kutladı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle marşlarla coşkulu bir kutlama yapan CHP Çayırova’da vatandaşlar bayramı bayram gibi eksiksiz ve soluksuz biçimde yaşamanın ayrıcalığını yaşamış oldular. “SALONLARDA DEĞİL MEYDANLARA İNECEĞİZ DEMİŞTİK” 30 Ağustos Zafer Bayramını sokaklara inerek kutlayan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Salonlarda değil sokaklarda meydanlarda olacağız demiştik.” diyerek, “İlçe Başkanlığı binamızın önünde gerçekleştirdiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı Programlarımızı pandemi koşulları dolayısıyla kısıtlı imkanlar dahilinde gerçekleştirdik. Buna rağmen yollara, meydanlara sığmayan Atatürk'ün evlatlarını, sevgili Çayırovalıları kutluyor, 7'den 70'e katılım gösteren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. VİDEO / TIKLA-İZLE  

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Örgütü, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu engel tanımadan yaşadı. İlçe başkanlığı binasının önünde pandemi koşulları nedeniyle kısıtlı ama coşkulu bir kalabalık toplayan CHP Çayırova Zafer Bayramı coşkusunu görkemli biçimde kutladı. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle marşlarla coşkulu bir kutlama yapan CHP Çayırova’da vatandaşlar bayramı bayram gibi eksiksiz ve soluksuz biçimde yaşamanın ayrıcalığını yaşamış oldular.

“SALONLARDA DEĞİL MEYDANLARA İNECEĞİZ DEMİŞTİK”

30 Ağustos Zafer Bayramını sokaklara inerek kutlayan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Salonlarda değil sokaklarda meydanlarda olacağız demiştik.” diyerek, “İlçe Başkanlığı binamızın önünde gerçekleştirdiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı Programlarımızı pandemi koşulları dolayısıyla kısıtlı imkanlar dahilinde gerçekleştirdik. Buna rağmen yollara, meydanlara sığmayan Atatürk'ün evlatlarını, sevgili Çayırovalıları kutluyor, 7'den 70'e katılım gösteren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

VİDEO / TIKLA-İZLE

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.