Çayırovalı eğitimcilerden kan bağışı

Çayırova 15.10.2020 - 09:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırovalı eğitimcilerden kan bağışı

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kızılay Çayırova Şubesi ve Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde Çayırova Mehmet Akif İlkokulu bahçesinde “Bağışlanan Her Kan, Kurtarılan Üç Can” sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.  Kan bağışı kampanyasına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Sayın Servet Günay, Kızılay Başkanı Dr. Ali Öncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve mahalle sakinleri katıldı. ŞİFA OLSUN Okul bahçesinde tüm gün devam eden kan bağışı kampanyasına, gün boyunca farklı okullardan, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler yoğun şekilde katılarak kan bağışında bulundular.  Kan bağış kampanyasında bir açıklama yapan ilçe milli eğitim müdürü Azmi Tunç, “Kan bulmanın zor olduğu şu günlerde, Çayırova Milli Eğitim ailesi olarak, duyarlılığımızı ve sağlığa olan desteğin gösterildiği kampanyamız kapsamında bağışlanan kan ile birçok hastanın şifa bulmasını ümit ediyoruz. Kan vermek için okulumuza gelen, kampanyamıza destek olan, okul yöneticisi öğretmen ve velilerimize, destekleri için, Sayın Kaymakamımıza ve Kızılay’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kızılay Çayırova Şubesi ve Kızılay Kan Merkezi işbirliğinde Çayırova Mehmet Akif İlkokulu bahçesinde “Bağışlanan Her Kan, Kurtarılan Üç Can” sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenlendi.  Kan bağışı kampanyasına Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Sayın Servet Günay, Kızılay Başkanı Dr. Ali Öncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve mahalle sakinleri katıldı.

ŞİFA OLSUN

Okul bahçesinde tüm gün devam eden kan bağışı kampanyasına, gün boyunca farklı okullardan, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler yoğun şekilde katılarak kan bağışında bulundular.  Kan bağış kampanyasında bir açıklama yapan ilçe milli eğitim müdürü Azmi Tunç, “Kan bulmanın zor olduğu şu günlerde, Çayırova Milli Eğitim ailesi olarak, duyarlılığımızı ve sağlığa olan desteğin gösterildiği kampanyamız kapsamında bağışlanan kan ile birçok hastanın şifa bulmasını ümit ediyoruz. Kan vermek için okulumuza gelen, kampanyamıza destek olan, okul yöneticisi öğretmen ve velilerimize, destekleri için, Sayın Kaymakamımıza ve Kızılay’a teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.