Çayırova’ya Arapça bilen müşteri temsilcisi aranıyor

Çayırova 04.08.2021 - 13:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova’ya Arapça bilen müşteri temsilcisi aranıyor

Kuveyt Türk Katılım Bankası yaptığı banka personel alımları duyurusunda Çayırova’da çalışmak üzere Arapça Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımlarının başladığını bildirdi.
1989 yılında kurulmuş olan Kuveyt Türk, her geçen gün artan performansı ve genişleyen şube ağı ile hizmet alanında gelişmek için Çayırova bölgesine Arapça Bilen Çağrı Merkezi (XTM)Yetkilisi ilanı yayınladı. BAŞVURU ŞARTLARI Banka iş başvurusu yaparak Türkiye Finans bünyesinde çalışma talebini ileten kişilerin; önlisans / lisans mezunu veya üniversitede devam zorunluluğu olmayan 3. veya 4. sınıf öğrencileri ile yüksek lisans öğrencisi olması, tercihen istanbul anadolu yakasında ikamet ediyor olması, telefonda iletişim becerileri yüksek olması, iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olması, ileri seviyede Arapça biliyor olması, ekip çalışmasına uyumlu, insan ilişkilerinde başarılı olması, vardiyalı çalışmaya uyumlu olması, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olması gerekiyor.  
Kuveyt Türk Katılım Bankası yaptığı banka personel alımları duyurusunda Çayırova’da çalışmak üzere Arapça Bilen Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi alımlarının başladığını bildirdi.

1989 yılında kurulmuş olan Kuveyt Türk, her geçen gün artan performansı ve genişleyen şube ağı ile hizmet alanında gelişmek için Çayırova bölgesine Arapça Bilen Çağrı Merkezi (XTM)Yetkilisi ilanı yayınladı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Banka iş başvurusu yaparak Türkiye Finans bünyesinde çalışma talebini ileten kişilerin; önlisans / lisans mezunu veya üniversitede devam zorunluluğu olmayan 3. veya 4. sınıf öğrencileri ile yüksek lisans öğrencisi olması, tercihen istanbul anadolu yakasında ikamet ediyor olması, telefonda iletişim becerileri yüksek olması, iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olması, ileri seviyede Arapça biliyor olması, ekip çalışmasına uyumlu, insan ilişkilerinde başarılı olması, vardiyalı çalışmaya uyumlu olması, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olması gerekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.