Çayırova’nın Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi protokolü imzalandı

Çayırova 29.09.2021 - 11:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova’nın Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi protokolü imzalandı

Çayırova Belediyesi tarafından Akse Mahallesi’ne yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi’nin protokolü Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kentin ihtiyacına yönelik projeler üretmeye devam ediyor. Akse ve Emek Mahallesi’nin kesiştiği noktaya yapılacak ve önemli bir eksikliği giderecek olan Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi’nin protokolü Kocaeli Valiliği’nde düzenlen törenle imzalandı. Protokol imza törenine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan katıldı. 1665 M2 ALANDA, ÜÇ KATLI Akse Mahallesi’nde 1665 metrekare alanda 4 katlı inşa edilecek ve Emek Mahallesi’nin de hizmet alacağı projenin giriş katı Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılacak. Diğer katların Bilgi Evi olarak hizmet vereceği projede çocuk kulübü, kurs merkezi, spor salonu ve çok amaçlı salonda yer alacak. SAĞLIK HİZMETLERİ ALANINDA ÇOK GÜZEL BİR NOKTAYA GELECEĞİZ Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın projenin detayları hakkında yaptığı sunumun ardından bu projenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yapmış olduğu konuşmada; “Bugün yine çok güzel bir proje için bir aradayız. İçerisinde Aile Sağlık Merkezi ve vatandaşlarımıza sunulacak diğer hizmetlerin de ifa edilebileceği çok güzel bir yatırımı kıymetli Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi yapıp, bize teslim edecek. Daha öncede başkanımızla yüzde 100 Eğitime Destek Kampanyası kapsamında yapılacak olan Spor Lisesi ile ilgili önemli bir protokol yaptık. Başkanımızı tebrik ediyor, kutluyoruz. Özellikle bu bölgemizde yapımı devam eden hastanemiz, diğer yatırımlarımız ve bugün protokolünü yaptığımız aile sağlığı merkezimiz ile bölgedeki sağlık hizmetleri alanında çok güzel bir noktaya geleceğiz. Kocaeli’mize ve Çayırova’mıza hayırlı olsun” diyen Vali Yavuz emeği geçen herkese teşekkür etti. İHTİYACA GÖRE YATIRIM Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe halkımızın sağlığı, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için hayata geçirecekleri Aile Sağlığı ve Bilgi Evi’nin protokolünü imzaladıklarını belirterek, bir taraftan ilçenin kronikleşmiş sorunlarını çözecek projeler devam ederken, diğer yandan da ihtiyaç olan yatırımlar yapmayı sürdürdüklerini söyledi. Akse ve Emek Mahallesinin kesiştiği noktaya yapılacak projeyi halkın talebi ve ihtiyaç doğrultusunda karar verdiklerini, ihtiyaç ve önceliklere göre projeler ürettiklerini ifade eden Çiftçi, şehrimizin neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz. Göreve geldiğimizde yaptığımız kısa, orta ve uzun vadeli planlar doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu dönem şehrimize prestij ve kimlik kazandıracak yatırımlar kazandırıyoruz” dedi.

Çayırova Belediyesi tarafından Akse Mahallesi’ne yapılacak Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi’nin protokolü Kocaeli Valiliği’nde düzenlenen törenle imzalandı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kentin ihtiyacına yönelik projeler üretmeye devam ediyor. Akse ve Emek Mahallesi’nin kesiştiği noktaya yapılacak ve önemli bir eksikliği giderecek olan Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi’nin protokolü Kocaeli Valiliği’nde düzenlen törenle imzalandı. Protokol imza törenine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan katıldı.

1665 M2 ALANDA, ÜÇ KATLI

Akse Mahallesi’nde 1665 metrekare alanda 4 katlı inşa edilecek ve Emek Mahallesi’nin de hizmet alacağı projenin giriş katı Aile Sağlığı Merkezi olarak kullanılacak. Diğer katların Bilgi Evi olarak hizmet vereceği projede çocuk kulübü, kurs merkezi, spor salonu ve çok amaçlı salonda yer alacak.

SAĞLIK HİZMETLERİ ALANINDA ÇOK GÜZEL BİR NOKTAYA GELECEĞİZ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın projenin detayları hakkında yaptığı sunumun ardından bu projenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek sözlerine başlayan Vali Seddar Yavuz yapmış olduğu konuşmada; “Bugün yine çok güzel bir proje için bir aradayız. İçerisinde Aile Sağlık Merkezi ve vatandaşlarımıza sunulacak diğer hizmetlerin de ifa edilebileceği çok güzel bir yatırımı kıymetli Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi yapıp, bize teslim edecek. Daha öncede başkanımızla yüzde 100 Eğitime Destek Kampanyası kapsamında yapılacak olan Spor Lisesi ile ilgili önemli bir protokol yaptık. Başkanımızı tebrik ediyor, kutluyoruz. Özellikle bu bölgemizde yapımı devam eden hastanemiz, diğer yatırımlarımız ve bugün protokolünü yaptığımız aile sağlığı merkezimiz ile bölgedeki sağlık hizmetleri alanında çok güzel bir noktaya geleceğiz. Kocaeli’mize ve Çayırova’mıza hayırlı olsun” diyen Vali Yavuz emeği geçen herkese teşekkür etti.

İHTİYACA GÖRE YATIRIM

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçe halkımızın sağlığı, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için hayata geçirecekleri Aile Sağlığı ve Bilgi Evi’nin protokolünü imzaladıklarını belirterek, bir taraftan ilçenin kronikleşmiş sorunlarını çözecek projeler devam ederken, diğer yandan da ihtiyaç olan yatırımlar yapmayı sürdürdüklerini söyledi. Akse ve Emek Mahallesinin kesiştiği noktaya yapılacak projeyi halkın talebi ve ihtiyaç doğrultusunda karar verdiklerini, ihtiyaç ve önceliklere göre projeler ürettiklerini ifade eden Çiftçi, şehrimizin neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz. Göreve geldiğimizde yaptığımız kısa, orta ve uzun vadeli planlar doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Bu dönem şehrimize prestij ve kimlik kazandıracak yatırımlar kazandırıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.