Çayırova’dan spora tam destek

SPOR 30.07.2021 - 16:36, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova’dan spora tam destek

Çayırova Belediyesi, spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Çayırova’nın spor kenti olması için çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, ilçedeki spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor.  Şekerpınar Stadyumu’nda düzenlenen törenle spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Çayırova’nın sportif başarısını yükseltmek için sporun ve sporcunun yanında olmaya devam eden Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, malzeme dağıtım programına katıldı. Kulüp başkanları, yöneticiler ve sporcularla sohbet eden Başkan Çiftçi, kulüplere malzemelerini teslim etti. “BRANŞ SAYISINI ARTTIRDIK” Çayırova’yı spor kenti yapmaya kararlı olduklarını ifade eden Başkan Çiftçi, bu yönde çalışmalar ve adımlar atmayı sürdüreceklerini söyledi. Çayırova’da sporun her branşını yaygınlaştırarak başarılar elde etmek istediklerini ifade eden Çiftçi, göreve geldiklerinde branş sayısını artırdıkları Belediye Eğitim Spor Kulübü’nde yakaladıkları başarıdan son derece memnun ve mutlu olduğunu belirterek, spor kenti Çayırova hedefi doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Organizasyondan dolayı mutluluklarını ifade eden kulüp başkanları ise spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Çiftçi ’ye teşekkür ettiler.    

Çayırova Belediyesi, spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. Çayırova’nın spor kenti olması için çalışmalarını sürdüren Çayırova Belediyesi, ilçedeki spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor.  Şekerpınar Stadyumu’nda düzenlenen törenle spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Çayırova’nın sportif başarısını yükseltmek için sporun ve sporcunun yanında olmaya devam eden Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, malzeme dağıtım programına katıldı. Kulüp başkanları, yöneticiler ve sporcularla sohbet eden Başkan Çiftçi, kulüplere malzemelerini teslim etti.

“BRANŞ SAYISINI ARTTIRDIK”

Çayırova’yı spor kenti yapmaya kararlı olduklarını ifade eden Başkan Çiftçi, bu yönde çalışmalar ve adımlar atmayı sürdüreceklerini söyledi. Çayırova’da sporun her branşını yaygınlaştırarak başarılar elde etmek istediklerini ifade eden Çiftçi, göreve geldiklerinde branş sayısını artırdıkları Belediye Eğitim Spor Kulübü’nde yakaladıkları başarıdan son derece memnun ve mutlu olduğunu belirterek, spor kenti Çayırova hedefi doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Organizasyondan dolayı mutluluklarını ifade eden kulüp başkanları ise spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Çiftçi ’ye teşekkür ettiler.



 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.