Çayırova’dan İzmir’e destek kampanyası!

Çayırova 06.11.2020 - 14:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova’dan İzmir’e destek kampanyası!

Kocaeli Valiliğince İzmir depremzedeleri için düzenlenen yardım kampanyası çerçevesinde, Çayırova Kaymakamlığı koordinesinde depremzedelerin yaralarını sarmak, temel ihtiyaçlarını gidermek, onlara bu zor günlerinde destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenlendi. Yapılan bağış kampanyasına Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de destek sağlayarak öğretmen, veli ve öğrencilerin destekleri ile gıda kolisi ve battaniye yardım malzemesi topladı. Yardım malzemeleri Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve okul müdürlerinin katılımı ile depremzedelere ulaştırılmak üzere, Çayırova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi. ÖĞRENCİLERDEN ELİF VE AYDA BEBEĞE MEKTUP Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Öğrencilerimiz depremde büyük çaba sarf eden kurtarma ekiplerine teşekkür içerikli mektupları yazarak kolilere yardım malzemesi ile birlikte sevgilerini de eklediler. Aileleri ile birlikte okulları aracığıyla yardım kampanyasına katılan öğrenciler, ayrıca, kurtarılmaları ile tüm Türkiye’yi sevince boğan, Elif ve Ayda bebeğe de mektup yazarak kurtarılmalarından duydukları sevinci ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Öğrencilerin yazığı mektuplar, hazırlanan yardım kolileri ile birlikte İzmir’e ulaştırılmak üzere teslim edildi. Bu zor günlerin kısa sürede geçmesini ve depremden etkilenen kişilerin kısa sürede toparlanmasını temenni ediyoruz. Depremde vefat edenlere Allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz.” Dedi. MÜDÜR TUNÇ’TAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ Açıklamasını sürdüren Müdür Tunç, “Kocaeli Valiliğince başlatılan ve Çayırova Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleştirilen yardım kampanyası için, Sayın Valimize ve Sayın Kaymakamımıza, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, Allah’tan, Milletimizin ve ülkemizin tekrar bir afetle sınanmamasını diliyoruz.” İfadelerini kullandı.  

Kocaeli Valiliğince İzmir depremzedeleri için düzenlenen yardım kampanyası çerçevesinde, Çayırova Kaymakamlığı koordinesinde depremzedelerin yaralarını sarmak, temel ihtiyaçlarını gidermek, onlara bu zor günlerinde destek olmak amacıyla yardım kampanyası düzenlendi. Yapılan bağış kampanyasına Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de destek sağlayarak öğretmen, veli ve öğrencilerin destekleri ile gıda kolisi ve battaniye yardım malzemesi topladı. Yardım malzemeleri Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve okul müdürlerinin katılımı ile depremzedelere ulaştırılmak üzere, Çayırova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na teslim edildi.

ÖĞRENCİLERDEN ELİF VE AYDA BEBEĞE MEKTUP

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, “Öğrencilerimiz depremde büyük çaba sarf eden kurtarma ekiplerine teşekkür içerikli mektupları yazarak kolilere yardım malzemesi ile birlikte sevgilerini de eklediler. Aileleri ile birlikte okulları aracığıyla yardım kampanyasına katılan öğrenciler, ayrıca, kurtarılmaları ile tüm Türkiye’yi sevince boğan, Elif ve Ayda bebeğe de mektup yazarak kurtarılmalarından duydukları sevinci ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Öğrencilerin yazığı mektuplar, hazırlanan yardım kolileri ile birlikte İzmir’e ulaştırılmak üzere teslim edildi. Bu zor günlerin kısa sürede geçmesini ve depremden etkilenen kişilerin kısa sürede toparlanmasını temenni ediyoruz. Depremde vefat edenlere Allahtan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz.” Dedi.

MÜDÜR TUNÇ’TAN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Açıklamasını sürdüren Müdür Tunç, “Kocaeli Valiliğince başlatılan ve Çayırova Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleştirilen yardım kampanyası için, Sayın Valimize ve Sayın Kaymakamımıza, okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, Allah’tan, Milletimizin ve ülkemizin tekrar bir afetle sınanmamasını diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.