Çayırova Belediyesi, MHP’ye çıkarma yaptı

Çayırova 04.11.2020 - 10:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Çayırova Belediyesi, MHP’ye çıkarma yaptı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve beraberindeki ekip, MHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nın haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. MHP Çayırova İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya; MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğan ve Kenan Tuzcu, Çayırova Belediyesi özel Kalem Müdürü Aydın Turan, Çayırova Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Dede, MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kaplan, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. SORUNLAR VE ÇÖZÜM HARİTASI KONUŞULDU Gerçekleştirilen ilçe yönetim kurulu toplantısında Çayırova’nın sorunları ve çözüm haritası konuşuldu. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve beraberindeki ekibe teşekkür etti. Toplantı sonrasında açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Cumhur İttifakı ortağı MHP Çayırova İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanımız Yunus Emre Düzdaban ve yönetimi ile ilçemize yaptığımız hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunduk.  Misafirperverliği için şükranlarımı sunuyorum” dedi.  

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve beraberindeki ekip, MHP Çayırova İlçe Başkanlığı’nın haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı.

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya; MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğan ve Kenan Tuzcu, Çayırova Belediyesi özel Kalem Müdürü Aydın Turan, Çayırova Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Dede, MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Yusuf Kaplan, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

SORUNLAR VE ÇÖZÜM HARİTASI KONUŞULDU

Gerçekleştirilen ilçe yönetim kurulu toplantısında Çayırova’nın sorunları ve çözüm haritası konuşuldu. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve beraberindeki ekibe teşekkür etti. Toplantı sonrasında açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Cumhur İttifakı ortağı MHP Çayırova İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanımız Yunus Emre Düzdaban ve yönetimi ile ilçemize yaptığımız hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunduk.  Misafirperverliği için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.