ÇAYIROVASPOR DARICA’DA ÇALIŞTI!

SPOR 25.11.2021 - 16:50, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVASPOR DARICA’DA ÇALIŞTI!

SEZONUN EN ZOR DEPLASMANINA ÇIKACAKLAR
Pazar günü deplasmanda sezonun en zor deplasmanlarından birine çıkacak olan Çayırovaspor, müsabakanın oynanacağı sahanın doğal çim olması sebebiyle bugünkü taktik çalışmasını Darıca Gençlerbirliği’nin antrenman sahasında yaptı. Oyuncularının doğal çime yabancılık çekmemesi adına taktiksel çift kale maçı burada yaptıran Teknik Patron Eyüp Tutcuoğlu, Gölcükspor’un eksilerini ve artılarını oyuncularına işliyor. Yarın bir kez daha Darıca’da çalışacağı öğrenilen yeşil siyahlılar, Cumartesi günkü ter idmanını ise kendi tesislerinde yapacak.   Tutcuoğlu, şu an Darıca G.B’de görev yapan, bir dönem Gebzespor ve Çayırovaspor’da birlikte çalıştığı sağlık ekibi ile hasret giderdi.
SEZONUN EN ZOR DEPLASMANINA ÇIKACAKLAR

Pazar günü deplasmanda sezonun en zor deplasmanlarından birine çıkacak olan Çayırovaspor, müsabakanın oynanacağı sahanın doğal çim olması sebebiyle bugünkü taktik çalışmasını Darıca Gençlerbirliği’nin antrenman sahasında yaptı. Oyuncularının doğal çime yabancılık çekmemesi adına taktiksel çift kale maçı burada yaptıran Teknik Patron Eyüp Tutcuoğlu, Gölcükspor’un eksilerini ve artılarını oyuncularına işliyor. Yarın bir kez daha Darıca’da çalışacağı öğrenilen yeşil siyahlılar, Cumartesi günkü ter idmanını ise kendi tesislerinde yapacak.

 

Tutcuoğlu, şu an Darıca G.B’de görev yapan, bir dönem Gebzespor ve Çayırovaspor’da birlikte çalıştığı sağlık ekibi ile hasret giderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.