ÇAYIROVALILAR HASTANESİNE KAVUŞACAK!

Çayırova 27.11.2020 - 09:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVALILAR HASTANESİNE KAVUŞACAK!

BAŞKAN ÇİFTÇİ ANKARA’DAN ELİ BOŞ DÖNMEDİ
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’dan, kendisinin ve Çayırova halkının en büyük hayalî olan Çayırova Devlet Hastanesi müjdesi ile döndü. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde söz verdiği ve göreve geldiği günden buyana enerjisinin büyük bir bölümünü harcadığı Çayırova Devlet Hastanesi’nin ihale ve inşaat başlama tarihini açıkladı. İHALE ŞUBAT’TA, İNŞAAT HAZİRAN’DA  Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’da Sağlık Bakanlığı’nda görüşmeler yapan Başkan Çiftçi, Çayırova halkını çok mutlu edecek müjdeyi verdi.  Öncelik ve önem verdiği projenin başında gelen Çayırova Devlet Hastanesi’nin ihalesinin 2021’in Şubat ayında, inşaatının ise Hazarin ayında başlayacağını ifade eden Çiftçi, “Hastanenin bir an önce başlaması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve 1,5 yılda önemli bir yol aldıklarını söyledi. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ Başkan Çiftçi,” Hastanemizin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen başta Sağlık Bakanımız, Bakan Yardımcılarımız, Kocaeli Milletvekillerimiz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz andan bugüne enerjimizin büyük bir bölümünü harcadığımız hastanemizin arazisini halkımızın isteği üzerine daha merkezi bir konuma taşıdık. Hastanemizin 43 bin 251 m2 olan mevcut alanını Orman Bakanlığımızdan tahsisini talep ettiğimiz 34 bin778  m2 araziyle yaklaşık 80 dönüme çıkaracağız. 1 yıl sürecek zemin etüt ve mühendislik çalışmalarını, Sağlık Bakanlığımızın oluru ve onayı , belediyemizin imkânları ile 3-4 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. “dedi SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELERİ YAPACAĞIZ Çiftçi”  Halkımıza söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçireceğiz ve ilçemizin kronik sorunlarını çözeceğiz. Hazırlıklarını tamamladığımız projelerimize 2021 yılında başlayacağız. Gelecek yıl Çayırova için atılım ve yatırım yılı olacak. En büyük gücümüz olan Çayırova halkımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Sevdalı olduğumuz Çayırova’yı daha mutlu ve yaşanabilir bir şehir olması için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.
BAŞKAN ÇİFTÇİ ANKARA’DAN ELİ BOŞ DÖNMEDİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’dan, kendisinin ve Çayırova halkının en büyük hayalî olan Çayırova Devlet Hastanesi müjdesi ile döndü.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde söz verdiği ve göreve geldiği günden buyana enerjisinin büyük bir bölümünü harcadığı Çayırova Devlet Hastanesi’nin ihale ve inşaat başlama tarihini açıkladı.

İHALE ŞUBAT’TA, İNŞAAT HAZİRAN’DA

 Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’da Sağlık Bakanlığı’nda görüşmeler yapan Başkan Çiftçi, Çayırova halkını çok mutlu edecek müjdeyi verdi.  Öncelik ve önem verdiği projenin başında gelen Çayırova Devlet Hastanesi’nin ihalesinin 2021’in Şubat ayında, inşaatının ise Hazarin ayında başlayacağını ifade eden Çiftçi, “Hastanenin bir an önce başlaması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve 1,5 yılda önemli bir yol aldıklarını söyledi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Çiftçi,” Hastanemizin bu aşamaya gelmesinde emeği geçen başta Sağlık Bakanımız, Bakan Yardımcılarımız, Kocaeli Milletvekillerimiz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz andan bugüne enerjimizin büyük bir bölümünü harcadığımız hastanemizin arazisini halkımızın isteği üzerine daha merkezi bir konuma taşıdık. Hastanemizin 43 bin 251 m2 olan mevcut alanını Orman Bakanlığımızdan tahsisini talep ettiğimiz 34 bin778  m2 araziyle yaklaşık 80 dönüme çıkaracağız. 1 yıl sürecek zemin etüt ve mühendislik çalışmalarını, Sağlık Bakanlığımızın oluru ve onayı , belediyemizin imkânları ile 3-4 ay gibi kısa bir sürede tamamladık. “dedi

SÖZ VERDİĞİMİZ PROJELERİ YAPACAĞIZ

Çiftçi”  Halkımıza söz verdiğimiz projeleri bir bir hayata geçireceğiz ve ilçemizin kronik sorunlarını çözeceğiz. Hazırlıklarını tamamladığımız projelerimize 2021 yılında başlayacağız. Gelecek yıl Çayırova için atılım ve yatırım yılı olacak. En büyük gücümüz olan Çayırova halkımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Sevdalı olduğumuz Çayırova’yı daha mutlu ve yaşanabilir bir şehir olması için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.