ÇAYIROVALI İŞÇİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Çayırova 16.08.2021 - 10:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVALI İŞÇİLERİN YÜZÜ GÜLDÜ

Çayırova Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi arasında kadrolu işçileri kapsayan 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. Çayırova Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi arasında kadrolu işçileri kapsayan 3 yıllık anlaşma imzalandı. Belediyede görev yapan kadrolu 63 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı İdris Ersoy arasında imzalandı. 01.01.2021  ve 31.12.2023 tarihleri arasında geçerli olan sözleşmeye göre  birinci yıl için enflasyon oranı +2 puan olmak üzere yüzde 15.60 ücret zammı yapıldı. İkinci yıl (2022) için tüfe artış oranı +1 puan refah payı ve üçüncü yıl (2023) için de tüfe artış oranı +1 puan refah payı ücret zammında anlaşma sağlandı. “İŞÇİ VE EMEKÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ” Toplu iş sözleşmesini imzalayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Göreve geldiğimiz günden bu yana işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Toplu iş sözleşmemiz, Çayırovamıza birlikte hizmet ettiğimiz mesai arkadaşlarıma hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

Çayırova Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi arasında kadrolu işçileri kapsayan 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Çayırova Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi arasında kadrolu işçileri kapsayan 3 yıllık anlaşma imzalandı. Belediyede görev yapan kadrolu 63 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı İdris Ersoy arasında imzalandı. 01.01.2021  ve 31.12.2023 tarihleri arasında geçerli olan sözleşmeye göre  birinci yıl için enflasyon oranı +2 puan olmak üzere yüzde 15.60 ücret zammı yapıldı. İkinci yıl (2022) için tüfe artış oranı +1 puan refah payı ve üçüncü yıl (2023) için de tüfe artış oranı +1 puan refah payı ücret zammında anlaşma sağlandı.

“İŞÇİ VE EMEKÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Toplu iş sözleşmesini imzalayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Göreve geldiğimiz günden bu yana işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Toplu iş sözleşmemiz, Çayırovamıza birlikte hizmet ettiğimiz mesai arkadaşlarıma hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.