ÇAYIROVALI ANNELERE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ!

Çayırova 20.10.2021 - 15:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVALI ANNELERE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ!

ÇAYIROVALI ANNELERE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ!
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çayırova’da ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında 97 anneye eğitim verdi. ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında annelere eğitim verilmeye devam ediliyor. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi yürütüyor. Proje kapsamında Çayırova’da bulunan Demirsaç Ortaokulu konferans salonu ve Ertuğrul Kurtoğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonu olmak üzere iki ayrı eğitim programında öğrenci ile velilerinden oluşan toplam 97 anneye eğitim verildi. Eğitim seminerlerinde Uyuma Projesi ile KADES uygulaması hakkında ayrı ayrı bilgilendirmeler yapan ekipler Kocaeli’nde uyuşturucu ile mücadelesini sürdürmeye devam edeceklerinin mesajını verdiler.    
ÇAYIROVALI ANNELERE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SEMİNERİ!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çayırova’da ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında 97 anneye eğitim verdi.

‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi kapsamında annelere eğitim verilmeye devam ediliyor. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında ‘En İyi Narkotik Polisi Anne’ projesi yürütüyor. Proje kapsamında Çayırova’da bulunan Demirsaç Ortaokulu konferans salonu ve Ertuğrul Kurtoğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonu olmak üzere iki ayrı eğitim programında öğrenci ile velilerinden oluşan toplam 97 anneye eğitim verildi. Eğitim seminerlerinde Uyuma Projesi ile KADES uygulaması hakkında ayrı ayrı bilgilendirmeler yapan ekipler Kocaeli’nde uyuşturucu ile mücadelesini sürdürmeye devam edeceklerinin mesajını verdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.