ÇAYIROVALI ANNELERE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EĞİTİMİ!

Çayırova 06.11.2021 - 13:53, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVALI ANNELERE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE EĞİTİMİ!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında Çayırova’da bulunan üç okulda 142 anneye eğitim verdi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında dün Çayırova’da 11.00, 13.00 ve 15.00 saatlerinde planladığı üç ayrı oturumla Metehan Ortaokulu, Çayırova Mevlana İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu öğrenci velilerinden oluşan toplam 142 anneye eğitim verdi. Seminerde Uyuma ve Kades uygulamaları hakkında da bilgilendirme yapan ekipler il genelindeki uyuşturucu ile mücadele kapsamındaki bilgilendirme çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeyi hedefliyor.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında Çayırova’da bulunan üç okulda 142 anneye eğitim verdi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında dün Çayırova’da 11.00, 13.00 ve 15.00 saatlerinde planladığı üç ayrı oturumla Metehan Ortaokulu, Çayırova Mevlana İlkokulu ve Atatürk Ortaokulu öğrenci velilerinden oluşan toplam 142 anneye eğitim verdi. Seminerde Uyuma ve Kades uygulamaları hakkında da bilgilendirme yapan ekipler il genelindeki uyuşturucu ile mücadele kapsamındaki bilgilendirme çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.