ÇAYIROVA’NIN HASTANESİ BAŞKAN’IN TAKİBİNDE!

Çayırova 25.09.2020 - 14:21, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’NIN HASTANESİ BAŞKAN’IN TAKİBİNDE!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, öncelik verdiği projenin başında gelen Çayırova Devlet Hastanesi arazisi üzerinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye meclis üyeleri Erhan Sarıdede ve Bekir Bilgiç ile Başkan Danışmanı Ömer Dede'nin eşlik ettiği Başkan Çiftçi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hastane arazisi çevresinde başlattığı imar yolu çalışmalarını yerinde inceledi. Hastane projesine önem ve öncelik verdiklerini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, projenin bir an önce başlaması için birçok kez Ankara'ya gittiklerini ve süreci çok yakından takip ettiklerini kaydetti. Büyükşehir Belediyemizin arazide imar yolu çalışması başlattığını belirten Başkan Çiftçi, daha sonra İSU, PALGAZ ve SEDAŞ’ın da çalışmalar yapacağını kaydetti. Başkan Çiftçi, seçim öncesi ve sonrası halkımızın yoğun talebi üzerine hastane arazisinin yerini değiştirdiklerini ve her mahallemizden hemşehrilerimizin çok daha kolay ulaşabileceği merkezi bir konuma getirdiklerini belirterek, proje çizimi devam eden hastanemizin bir an önce başlaması için süreci çok yakından takip etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, öncelik verdiği projenin başında gelen Çayırova Devlet Hastanesi arazisi üzerinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye meclis üyeleri Erhan Sarıdede ve Bekir Bilgiç ile Başkan Danışmanı Ömer Dede'nin eşlik ettiği Başkan Çiftçi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hastane arazisi çevresinde başlattığı imar yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

Hastane projesine önem ve öncelik verdiklerini ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, projenin bir an önce başlaması için birçok kez Ankara'ya gittiklerini ve süreci çok yakından takip ettiklerini kaydetti. Büyükşehir Belediyemizin arazide imar yolu çalışması başlattığını belirten Başkan Çiftçi, daha sonra İSU, PALGAZ ve SEDAŞ’ın da çalışmalar yapacağını kaydetti.

Başkan Çiftçi, seçim öncesi ve sonrası halkımızın yoğun talebi üzerine hastane arazisinin yerini değiştirdiklerini ve her mahallemizden hemşehrilerimizin çok daha kolay ulaşabileceği merkezi bir konuma getirdiklerini belirterek, proje çizimi devam eden hastanemizin bir an önce başlaması için süreci çok yakından takip etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.