“ÇAYIROVA KAYMAKAMLIĞI, GÖNÜLLÜ KİŞİLER ARIYOR!”

Çayırova 06.01.2021 - 18:14, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ÇAYIROVA KAYMAKAMLIĞI, GÖNÜLLÜ KİŞİLER ARIYOR!”

MUHTAR GÜVEN’DEN ÇAYIROVALILARA ÇAĞRI;
Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven’den Çayırovalılara çağrı var. Muhtar Güven, sokak hayvanlarının beslenmesi için Hayvan Besleme Grupları oluşturulacağını belirterek gönüllü olacak kişilerin 07.01.2021 saat 13.00’e kadar başvurması gerektiğini söyledi. Çayırova Kaymakamlığı, sokak hayvanlarının beslenmesi için gönüllü kişilerden oluşacak Hayvan Besleme Grupları oluşturacak. Bu kapsamda gönüllü olacak kişilerin 07.01.2021 saat 13.00’e kadar Çayırova Kaymakamlığı’na başvurulması gerekirken Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven konuyla ilgili açıklama yaptı. Muhtar Güven açıklamasında; “Sosyal izolasyonun sağlanması amacıyla gündelik yaşamın olağan koşullarının değişmesi ve yaşanan pandemi nedeniyle işletmelere getirilen kısıtlamalar uygulanmasıyla birlikte yiyecek içecek servisi yapılan yerlerin tüketim kapasitesinin düşmesi nedeniyle, başta hayvan barınakları olmak üzere artık yiyeceklerden beslenen sokak hayvanları açısından yiyecek bulma zorluğu ortaya çıkmakta, havaların soğuması ve zor kış şartlarının görülmeye başlaması ile birlikte sokak hayvanlarının yiyecek bulması oldukça zorlaşacaktır. HAYVAN BESLEME GRUPLARI OLUŞTURULACAK “Kaymakamlığımız koordinasyonunda içinde bulunduğumuz süreçte yiyecek bulmakta zorlanacak sokak hayvanlarının aç kalmaması için gerekli tedbirlerin alınması büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle, İlçemiz sınırları içerisinde bulunan sokak hayvanlarının beslenmesi için Hayvan Besleme Grupları oluşturulacaktır. Sokak hayvanlarının korunması, beslenmesine yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve yerel hayvan koruma görevlilerin/gönüllüler 07.01.2021 saat 13.00’e kadar Kaymakamlığımıza başvuru yapmaları gerekmektedir” ifadelerini kullandı.
MUHTAR GÜVEN’DEN ÇAYIROVALILARA ÇAĞRI;

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven’den Çayırovalılara çağrı var. Muhtar Güven, sokak hayvanlarının beslenmesi için Hayvan Besleme Grupları oluşturulacağını belirterek gönüllü olacak kişilerin 07.01.2021 saat 13.00’e kadar başvurması gerektiğini söyledi.

Çayırova Kaymakamlığı, sokak hayvanlarının beslenmesi için gönüllü kişilerden oluşacak Hayvan Besleme Grupları oluşturacak. Bu kapsamda gönüllü olacak kişilerin 07.01.2021 saat 13.00’e kadar Çayırova Kaymakamlığı’na başvurulması gerekirken Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven konuyla ilgili açıklama yaptı. Muhtar Güven açıklamasında; “Sosyal izolasyonun sağlanması amacıyla gündelik yaşamın olağan koşullarının değişmesi ve yaşanan pandemi nedeniyle işletmelere getirilen kısıtlamalar uygulanmasıyla birlikte yiyecek içecek servisi yapılan yerlerin tüketim kapasitesinin düşmesi nedeniyle, başta hayvan barınakları olmak üzere artık yiyeceklerden beslenen sokak hayvanları açısından yiyecek bulma zorluğu ortaya çıkmakta, havaların soğuması ve zor kış şartlarının görülmeye başlaması ile birlikte sokak hayvanlarının yiyecek bulması oldukça zorlaşacaktır.

HAYVAN BESLEME GRUPLARI OLUŞTURULACAK

“Kaymakamlığımız koordinasyonunda içinde bulunduğumuz süreçte yiyecek bulmakta zorlanacak sokak hayvanlarının aç kalmaması için gerekli tedbirlerin alınması büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle, İlçemiz sınırları içerisinde bulunan sokak hayvanlarının beslenmesi için Hayvan Besleme Grupları oluşturulacaktır. Sokak hayvanlarının korunması, beslenmesine yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve yerel hayvan koruma görevlilerin/gönüllüler 07.01.2021 saat 13.00’e kadar Kaymakamlığımıza başvuru yapmaları gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.