ÇAYIROVA’DAN KORUGANLA KAPLI ÇÖP KUTUSU!

Çayırova 24.08.2021 - 13:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DAN KORUGANLA KAPLI ÇÖP KUTUSU!

Çayırova Belediyesi, temiz çevre kapsamında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek koruganla kaplı çöp kutuları yaptı. Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz, hijyenik ve modern bir şehir yaratmak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçenin merkezi noktalarında kullanılmak üzere çöp koruganları yerleştirildi. Çöpleri korugan dışına atmamaları konusunda vatandaşları uyaran belediye yetkilileri “Çöp konteynırlarını içinde saklayan koruganlar estetik bir görüntü sağlamaları yanısıra, sinek oluşumuna ve pis kokuya engel olması için tasarlandı. HEDEF DAHA TEMİZ BİR ÇAYIROVA Kocaeli ve çevre illerde ilk olan bu proje kapsamında pilot bölge Gaziler Caddesi ve Menderes Caddesi’nde olarak belirlendi. Hedef daha temiz bir Çayırova parolasıyla başlanan projede Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’nin talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz sonuna kadar ilçedeki ana caddelerde bulunan konteynırların tamamını koruganla kaplamayı planlıyor.

Çayırova Belediyesi, temiz çevre kapsamında yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek koruganla kaplı çöp kutuları yaptı.

Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü daha temiz, hijyenik ve modern bir şehir yaratmak amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçenin merkezi noktalarında kullanılmak üzere çöp koruganları yerleştirildi. Çöpleri korugan dışına atmamaları konusunda vatandaşları uyaran belediye yetkilileri “Çöp konteynırlarını içinde saklayan koruganlar estetik bir görüntü sağlamaları yanısıra, sinek oluşumuna ve pis kokuya engel olması için tasarlandı.

HEDEF DAHA TEMİZ BİR ÇAYIROVA

Kocaeli ve çevre illerde ilk olan bu proje kapsamında pilot bölge Gaziler Caddesi ve Menderes Caddesi’nde olarak belirlendi. Hedef daha temiz bir Çayırova parolasıyla başlanan projede Belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’nin talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü, yaz sonuna kadar ilçedeki ana caddelerde bulunan konteynırların tamamını koruganla kaplamayı planlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.