ÇAYIROVA’DAN HAYVAN SEVERLERE 600 ADET MAMA!

Çayırova 05.10.2020 - 09:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DAN HAYVAN SEVERLERE 600 ADET MAMA!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlara mama dağıttı. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Fatih Caddesi’nde gerçekleştirilen programa hayvan severler büyük ilgi gösterdi. Hayvanların korunmasına dikkat çekilen etkinlikte Başkan Çiftçi, vatandaşlara içinde kedi, köpek mamalarının yanı sıra çocuklar için boyama kitapları ve boya setlerinin de yer aldığı çantaları dağıttı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sevimli ve can dostları çok sevdiklerini, onlara her zaman sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi. Fatih Caddesi’nde düzenlenen programda 600 adet kedi ve köpek maması dağıtıldı. Özel olarak hazırlanan çantalarda bilgilendirme broşürleri de yer aldı.  

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlara mama dağıttı.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Fatih Caddesi’nde gerçekleştirilen programa hayvan severler büyük ilgi gösterdi. Hayvanların korunmasına dikkat çekilen etkinlikte Başkan Çiftçi, vatandaşlara içinde kedi, köpek mamalarının yanı sıra çocuklar için boyama kitapları ve boya setlerinin de yer aldığı çantaları dağıttı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, sevimli ve can dostları çok sevdiklerini, onlara her zaman sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi. Fatih Caddesi’nde düzenlenen programda 600 adet kedi ve köpek maması dağıtıldı. Özel olarak hazırlanan çantalarda bilgilendirme broşürleri de yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.