ÇAYIROVA’DA YASAĞI DELİP KUMAR OYNAYANLARA EMNİYETTEN BASKIN!

ASAYİŞ 23.01.2021 - 11:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA YASAĞI DELİP KUMAR OYNAYANLARA EMNİYETTEN BASKIN!

Oyun ve kumar bağımlısı kişiler, ne virüs nede yasak tanıyor. Bir çok ilde olduğu gibi Kocaeli’nde de hemen her gün en az bir veya birkaç kahvehane yada kahvehaneye çevrilmiş dairelerde çok sayıda kişi kumar yada oyun oynarken yakalanıyor. Koronavirüs salgınının yayımlını engellemek amacıyla uygulanan tedbir ve yasaklar tamda meyvelerini vermeye başlamışken, ne kendi sağlıklarını, ne de aileleri ve yakınlarının sağlıklarını düşünmeden oyun ve kumar için bir araya gelenler oluyor. Kapalı olması gereken kahvehaneler, yâda oyun salonuna çevrilen dairelerde bir araya gelen kişiler, neyse ki polisin denetimleri ve duyarlı vatandaşların ihbarı ile yakalanıyor. ÇAYIROVA’DA BASKIN Yakalan kişilere ihlal ettikleri her tedbir ve yasaktan ayrı ayrı binlerce lira ceza uygulansa da, tüm bunlara rağmen bütün illerde olduğu gibi Kocaeli’nde de hemen hemen her gün bir veya birkaç mekanda çok sayıda tedbirsiz oyun ve kumar bağımlısı yakalanmaya devam ediyor. Son olarak Çayırova’da yapılan denetimler esnasında, kumar ve oyun oynandığı tespit edilen bir mekâna baskın yapıldı. İçeride bulunan 10 kişiye sosyal mesafe ve maske takmamak ile sokağa çıkma yasağını ihlallerden idari para cezası uygulandı ayrıca 4 kişiye kumar oynadıkları için idari para cezası kesilmesi konusunda tutanak tutuldu. Yine 1 kişiye kumar oynanmasına yer ve imkân sağlamaktan işlem yapıldı.

Oyun ve kumar bağımlısı kişiler, ne virüs nede yasak tanıyor. Bir çok ilde olduğu gibi Kocaeli’nde de hemen her gün en az bir veya birkaç kahvehane yada kahvehaneye çevrilmiş dairelerde çok sayıda kişi kumar yada oyun oynarken yakalanıyor.

Koronavirüs salgınının yayımlını engellemek amacıyla uygulanan tedbir ve yasaklar tamda meyvelerini vermeye başlamışken, ne kendi sağlıklarını, ne de aileleri ve yakınlarının sağlıklarını düşünmeden oyun ve kumar için bir araya gelenler oluyor. Kapalı olması gereken kahvehaneler, yâda oyun salonuna çevrilen dairelerde bir araya gelen kişiler, neyse ki polisin denetimleri ve duyarlı vatandaşların ihbarı ile yakalanıyor.

ÇAYIROVA’DA BASKIN

Yakalan kişilere ihlal ettikleri her tedbir ve yasaktan ayrı ayrı binlerce lira ceza uygulansa da, tüm bunlara rağmen bütün illerde olduğu gibi Kocaeli’nde de hemen hemen her gün bir veya birkaç mekanda çok sayıda tedbirsiz oyun ve kumar bağımlısı yakalanmaya devam ediyor. Son olarak Çayırova’da yapılan denetimler esnasında, kumar ve oyun oynandığı tespit edilen bir mekâna baskın yapıldı. İçeride bulunan 10 kişiye sosyal mesafe ve maske takmamak ile sokağa çıkma yasağını ihlallerden idari para cezası uygulandı ayrıca 4 kişiye kumar oynadıkları için idari para cezası kesilmesi konusunda tutanak tutuldu. Yine 1 kişiye kumar oynanmasına yer ve imkân sağlamaktan işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.