ÇAYIROVA’DA YAĞMA SUÇUNDAN ARANAN ZANLI…

ASAYİŞ 06.02.2021 - 11:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA YAĞMA SUÇUNDAN ARANAN ZANLI…

Çayırova’da iş yerinde ve eklentilerinde yağma suçundan, tutuksuz olarak yargılandığı mahkeme tarafından 10 yıl ağır hapis cezasına çarptırılan Ş.P, yakalanarak tutuklandı. Çayırova’da işlemiş olduğu işyerinde ve eklentilerinde yağma suçundan, tutuksuz olarak yargılandığı mahkemece 10 yıl ağır hapis cezasına çarptırılan ve bu cezası bir üst mahkemede onanan Ş.P hakkında, yakalama kararı çıkartıldı. Çıkartılan karara istinaden her yerde aranan hükümlünün yakalanması amacıyla çalışma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü aranan Şahıslar Büro Amirliği, Ş.P’nin Çayırova’da olduğunu tespit etti. Düzenlenen operasyon ile yakalanan Ş.P, tamamlanan işlemlerin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Çayırova’da iş yerinde ve eklentilerinde yağma suçundan, tutuksuz olarak yargılandığı mahkeme tarafından 10 yıl ağır hapis cezasına çarptırılan Ş.P, yakalanarak tutuklandı.

Çayırova’da işlemiş olduğu işyerinde ve eklentilerinde yağma suçundan, tutuksuz olarak yargılandığı mahkemece 10 yıl ağır hapis cezasına çarptırılan ve bu cezası bir üst mahkemede onanan Ş.P hakkında, yakalama kararı çıkartıldı. Çıkartılan karara istinaden her yerde aranan hükümlünün yakalanması amacıyla çalışma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü aranan Şahıslar Büro Amirliği, Ş.P’nin Çayırova’da olduğunu tespit etti. Düzenlenen operasyon ile yakalanan Ş.P, tamamlanan işlemlerin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.