ÇAYIROVA’DA VİRÜSE GEÇİT YOK!

Çayırova 08.12.2020 - 10:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA VİRÜSE GEÇİT YOK!

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ ADETA SEFERBERLİK İLAN ETTİ
Dünyayı kasıp kavuran koronavirüse karşı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi adeta ‘koronavirüs timi’ kurarak ilçede dezenfekte edilmemiş bir nokta bırakmıyor. İlçede koronavirüsle mücadele kapsamında 7 gün 24 saat hizmet veren Çayırova Belediyesi dezenfekte uygulamalarına devam ediyor. Eğitim, sağlık alanlarının yanı sıra vatandaşların yoğun olarak kullandığı her bir noktada ve dernekler, toplu taşıma araçları, caddeler, sokaklar, parklar gibi alanlarda da dezenfekte uygulamasına aralıksız olarak devam eden Çayırova Belediyesi, bünyesinde oluşturmuş olduğu dezenfekte timi ile ilçede önemli işlere imza atıyor. Halkın yoğun olarak kullandığı alanların dezenfeksiyonuna büyük önem veren Çayırova Belediyesi, dezenfekte timi ile 3 vardiya olarak hizmet veriyor. Timler, belirlenen noktalara gitmeden önce titizlikle özel kıyafetlerini giyiyor, maske takarak ekipmanlarının steril olmasına özen gösteriyor. Püskürtme yöntemiyle yüzeyleri dezenfekte eden ekipler, virüsün yayılabileceği alanları temizliyor. MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ Salgın hastalıkla mücadelede yaklaşık bir seneyi geride bıraktıklarını, başından beri süreci yakından takip ettiklerini ve titiz bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Çiftçi, “Tüm ekiplerimizle gece gündüz demeden salgın virüsle mücadelemizi sürdürüyoruz. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanları her gün düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Cadde ve sokakları mahalle mahalle yıkıyoruz. Esnaflarımızı belirli aralıklarla dezenfekte ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Vefa Destek Ekibimizle büyüklerimize ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde inşallah süreci geride bırakacağız. Ayrıca sokağa çıkma yasağına riayet eden Çayrova’lı hemşehrilerime teşekkür ediyorum “dedi.
BÜNYAMİN ÇİFTÇİ ADETA SEFERBERLİK İLAN ETTİ

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüse karşı Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi adeta ‘koronavirüs timi’ kurarak ilçede dezenfekte edilmemiş bir nokta bırakmıyor.

İlçede koronavirüsle mücadele kapsamında 7 gün 24 saat hizmet veren Çayırova Belediyesi dezenfekte uygulamalarına devam ediyor. Eğitim, sağlık alanlarının yanı sıra vatandaşların yoğun olarak kullandığı her bir noktada ve dernekler, toplu taşıma araçları, caddeler, sokaklar, parklar gibi alanlarda da dezenfekte uygulamasına aralıksız olarak devam eden Çayırova Belediyesi, bünyesinde oluşturmuş olduğu dezenfekte timi ile ilçede önemli işlere imza atıyor. Halkın yoğun olarak kullandığı alanların dezenfeksiyonuna büyük önem veren Çayırova Belediyesi, dezenfekte timi ile 3 vardiya olarak hizmet veriyor. Timler, belirlenen noktalara gitmeden önce titizlikle özel kıyafetlerini giyiyor, maske takarak ekipmanlarının steril olmasına özen gösteriyor. Püskürtme yöntemiyle yüzeyleri dezenfekte eden ekipler, virüsün yayılabileceği alanları temizliyor.

MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Salgın hastalıkla mücadelede yaklaşık bir seneyi geride bıraktıklarını, başından beri süreci yakından takip ettiklerini ve titiz bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Çiftçi, “Tüm ekiplerimizle gece gündüz demeden salgın virüsle mücadelemizi sürdürüyoruz. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanları her gün düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Cadde ve sokakları mahalle mahalle yıkıyoruz. Esnaflarımızı belirli aralıklarla dezenfekte ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Vefa Destek Ekibimizle büyüklerimize ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde inşallah süreci geride bırakacağız. Ayrıca sokağa çıkma yasağına riayet eden Çayrova’lı hemşehrilerime teşekkür ediyorum “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.