ÇAYIROVA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL PROGRAM!

Çayırova 24.11.2021 - 16:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL PROGRAM!

24 Kasım Öğretmenler Günü Çayırova‘da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Çayırova Kaymakamlığı önünde İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Dilek’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde devam eden kutlama programına Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Dilek, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Protokol konuşmaları ile başlayan programda Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi günün anlam ve önemine değinerek “Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit olan öğretmenler olmak üzere tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlarım. Öğretmenlik demek çocuklar için rol model olmak demektir. Bu değerli mesleği icra eden öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum’’ sözlerini sarf etti. YENİ ÖĞRETMENLERE YEMİN TÖRENİ Program, Mehmet Akif İlkokulu öğretmenlerinin sahne aldığı tiyatro oyunu ile devam etti. Büyük ilgi gören oyun, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Tiyatro sonrasında Çayırova‘da görev yapan yeni öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Programda, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile ilgili öğretmenlerinin röportajlarından oluşan video sürprizi yaşandı. Hatıra fotoğraflarının da çekildiği program resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından hediyelerinin verilmesi ile sona erdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Çayırova‘da düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Çayırova Kaymakamlığı önünde İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Dilek’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde devam eden kutlama programına Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Dilek, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Protokol konuşmaları ile başlayan programda Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi günün anlam ve önemine değinerek “Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit olan öğretmenler olmak üzere tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlarım. Öğretmenlik demek çocuklar için rol model olmak demektir. Bu değerli mesleği icra eden öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum’’ sözlerini sarf etti.

YENİ ÖĞRETMENLERE YEMİN TÖRENİ

Program, Mehmet Akif İlkokulu öğretmenlerinin sahne aldığı tiyatro oyunu ile devam etti. Büyük ilgi gören oyun, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Tiyatro sonrasında Çayırova‘da görev yapan yeni öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi. Programda, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile ilgili öğretmenlerinin röportajlarından oluşan video sürprizi yaşandı. Hatıra fotoğraflarının da çekildiği program resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ilçe protokolü tarafından hediyelerinin verilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.