ÇAYIROVA’DA ÖĞRETMENLER AŞI HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ!

Çayırova 16.09.2021 - 16:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA ÖĞRETMENLER AŞI HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ!

İlçe Sağlık Müdürlüğü, Çayırova Kaymakamlığı’nın koordinesinde öğretmenlere yönelik aşı bilgilendirme semineri düzenledi. Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda öğretmenlere yönelik aşı bilgilendirme semineri düzenledi. İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Dr. Gizem Mert katılımcılara aşı, aşı türleri, aşı türlerinin yapısı, PCR testi ve aşı olmayla ilişkisi, Dünya ve Türkiye’deki geçmiş yıllardaki hastalıklar ve aşılanma oranları, Çayırova’daki COVİD-19 aşı oranları ve hastalığın seyri, aşının DNA üzerinde değişiklik yapmadığı, COVİD-19 aşının üretimi, süreci ve onay süreci, aşı etkisiyle sürü bağışıklığı sağlayarak yürütülen mücadele konularında açıklayıcı bir seminer verildi. Seminer ile birlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü doktorlarından Dr. Onur Kızıldağ katılımcılardan gelen salgın ve aşılama süreci ile ilgili sorulara cevap vererek aşı süreci ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Gerçekleştirilen seminere Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş katıldı. KAYMAKAM GÖZEN’DEN AŞI DAVETİ Seminere katılan öğretmenlere hitap eden Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Covid-19 sürecinin aşılmasında aşılama sürecinin önemine değinmiş, süreçte yer alan tüm eğitim çalışanlarını ve vatandaşları aşı konusunda doğru bilgi edinerek aşı kampanyalarına destek vermeye davet etti.

İlçe Sağlık Müdürlüğü, Çayırova Kaymakamlığı’nın koordinesinde öğretmenlere yönelik aşı bilgilendirme semineri düzenledi.

Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda öğretmenlere yönelik aşı bilgilendirme semineri düzenledi. İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Dr. Gizem Mert katılımcılara aşı, aşı türleri, aşı türlerinin yapısı, PCR testi ve aşı olmayla ilişkisi, Dünya ve Türkiye’deki geçmiş yıllardaki hastalıklar ve aşılanma oranları, Çayırova’daki COVİD-19 aşı oranları ve hastalığın seyri, aşının DNA üzerinde değişiklik yapmadığı, COVİD-19 aşının üretimi, süreci ve onay süreci, aşı etkisiyle sürü bağışıklığı sağlayarak yürütülen mücadele konularında açıklayıcı bir seminer verildi. Seminer ile birlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü doktorlarından Dr. Onur Kızıldağ katılımcılardan gelen salgın ve aşılama süreci ile ilgili sorulara cevap vererek aşı süreci ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu. Gerçekleştirilen seminere Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş katıldı.

KAYMAKAM GÖZEN’DEN AŞI DAVETİ

Seminere katılan öğretmenlere hitap eden Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Covid-19 sürecinin aşılmasında aşılama sürecinin önemine değinmiş, süreçte yer alan tüm eğitim çalışanlarını ve vatandaşları aşı konusunda doğru bilgi edinerek aşı kampanyalarına destek vermeye davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.