ÇAYIROVA’DA ‘KAPILAR AÇIK’

Çayırova 02.11.2020 - 15:10, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA ‘KAPILAR AÇIK’

Devletle vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güveni arttırmak, vatandaş talep ve beklentilerinin toplanmasını ve vatandaş odaklı bir yaklaşım benimseyerek taleplere hızlı ve doğru çözümler üretilmesi için Çayırova’da Açık Kapı Bürosu açılarak hizmet vermeye başladı. Çayırova Kaymakamlığı’nda düzenlenen açılış törenine; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve kaymakamlık personeli katıldı. Açılış töreninde konuşan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Bu birim halkımızın sorunlarına, isteklerine ve başvurularına ilişkin iş ve işlemlerinin hızlı ve etkili bir şekilde sonuçlandırılmasını sağlamak ve buraya gelen her bireyin güler yüzle ayrılmasını sağlamak amacıyla oluşturuldu. İlçemizde hizmete açılan Açık Kapı büromuzdan, kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaş başvurularının hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması maksadıyla bütün vatandaşlarımız ve yabancı kimlik numarasına sahip göçmenler yararlanabilmektedir. ONLİNE OLARAK DA BAŞVURU YAPILABİLİYOR Vatandaşlarımız açık kapı standına gelerek veya internetten online olarak ve mobil uygulama yoluyla başvuru yapabilmektedir. Başvuru yapıldığı anda başvuru sahibine sms yoluyla bir başvuru numarası gönderilip başvuru elektronik sisteme kaydedilir. Başvuru sahibi bu numarayla giriş yaparak başvuru durumunu online olarak takip edebilir. Oluşturulan başvurular konusuna göre ayrıştırılarak ilgili kuruma yönlendirilip 11 gün içinde çözüme kavuşturuluyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Devletle vatandaş arasındaki karşılıklı iletişim ve güveni arttırmak, vatandaş talep ve beklentilerinin toplanmasını ve vatandaş odaklı bir yaklaşım benimseyerek taleplere hızlı ve doğru çözümler üretilmesi için Çayırova’da Açık Kapı Bürosu açılarak hizmet vermeye başladı.

Çayırova Kaymakamlığı’nda düzenlenen açılış törenine; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve kaymakamlık personeli katıldı. Açılış töreninde konuşan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Bu birim halkımızın sorunlarına, isteklerine ve başvurularına ilişkin iş ve işlemlerinin hızlı ve etkili bir şekilde sonuçlandırılmasını sağlamak ve buraya gelen her bireyin güler yüzle ayrılmasını sağlamak amacıyla oluşturuldu. İlçemizde hizmete açılan Açık Kapı büromuzdan, kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaş başvurularının hiçbir boşluğa mahal vermeden hızlı bir şekilde sonuçlandırılması, kamu hizmetlerinin sunumunda memnuniyetin arttırılması maksadıyla bütün vatandaşlarımız ve yabancı kimlik numarasına sahip göçmenler yararlanabilmektedir.

ONLİNE OLARAK DA BAŞVURU YAPILABİLİYOR

Vatandaşlarımız açık kapı standına gelerek veya internetten online olarak ve mobil uygulama yoluyla başvuru yapabilmektedir. Başvuru yapıldığı anda başvuru sahibine sms yoluyla bir başvuru numarası gönderilip başvuru elektronik sisteme kaydedilir. Başvuru sahibi bu numarayla giriş yaparak başvuru durumunu online olarak takip edebilir. Oluşturulan başvurular konusuna göre ayrıştırılarak ilgili kuruma yönlendirilip 11 gün içinde çözüme kavuşturuluyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.