ÇAYIROVA’DA JET HIZINDA MECLİS

Çayırova 03.11.2020 - 16:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA JET HIZINDA MECLİS

ÇAYIROVA’DA JET HIZINDA MECLİS
Çayırova Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısı 15 dakika sürmesi nedeni ile CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri ‘jet meclis’ olarak adlandırdı. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında kültür salonunda bir önceki meclis toplantısında alınan kararların oy birliği ile okunmuş sayılmasının kabul edilmesi ile başlayan toplantıda konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi.  Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97. yılını da tebrik eden Başkan Çiftçi,  meclis üyelerinin gündem dışı konuşmasından sonra gündem maddelerine geçti. İki gündem maddesinin ilgili komisyonlara havale edilmesi ile Kasım ayı oturumu tamamlandı. Aralık ayı meclis toplantısının 1 Aralık Salı günü saat 15.00’de yapılması kararlaştırıldı.
ÇAYIROVA’DA JET HIZINDA MECLİS

Çayırova Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısı 15 dakika sürmesi nedeni ile CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri ‘jet meclis’ olarak adlandırdı.

Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında kültür salonunda bir önceki meclis toplantısında alınan kararların oy birliği ile okunmuş sayılmasının kabul edilmesi ile başlayan toplantıda konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi.  Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97. yılını da tebrik eden Başkan Çiftçi,  meclis üyelerinin gündem dışı konuşmasından sonra gündem maddelerine geçti. İki gündem maddesinin ilgili komisyonlara havale edilmesi ile Kasım ayı oturumu tamamlandı. Aralık ayı meclis toplantısının 1 Aralık Salı günü saat 15.00’de yapılması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.