“ÇAYIROVA’DA İZ BIRAKACAK HİZMETLER YAPIYORUZ!”

Çayırova 02.12.2021 - 10:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ÇAYIROVA’DA İZ BIRAKACAK HİZMETLER YAPIYORUZ!”

ÇİFTÇİ, YILIN SON MECLİSİNDE ÇALIŞMALARI ANLATTI;
Çayırova Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşen toplantı yoklama ve bir önceki meclise ait karar özetlerinin okunmuş sayılması ile başladı. Başkan Bünyamin Çiftçi yılın son meclis toplantısında bir konuşma yaptı. 2021’in son meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, “Çayırova’mız için bu yılda birlikte önemli kararlar aldık. Değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum “dedi. ALT VE ÜST YAPI HİZMETLERİNE 30 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK 2021 yılını atılım ve yatırım yılı ilan ettiklerini, söz verdikleri gibi kente değer katacak ve kimlik kazandıracak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, 2021’de yapılan çalışmaları şöyle özetledi, “200 yataklı Çayırova Devlet Hastanemizin inşasına başladık. 25.000 metrekare alanda Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapacağımız Kent Meydanı projemizin startını verdik. Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezimizin kaba inşaatı tamamladık. Engelliler Merkezinin inşaatına başladık. Akse ve Yenimahalle’de hayata geçireceğimiz kitap kahve projemize başladık. Anadolu Spor Lisesi ile Akse Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi’nin protokolünü imzaladık. Küçük Sanayi Sitesi Projemizin hazırlıklarını tamamladık. Altyapı ve üst yapı hizmetlerine 30 milyon TL yatırım yaptık” “OLMAZSA OLMAZ ESERLERİ HAYATA GEÇİRDİK” Çayırova için olmazsa olmaz eserleri hayata geçirdiklerini belirten Çiftçi, “Şehrimize yeni bir kimlik kazandıracak yatırımlarla ilçemizi cazibe merkezi haline getiriyoruz. Eser ve hizmet siyaseti anlayışı ile gönülleri fethedecek ve iz bırakacak hizmetler yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Meclis üyelerinin gündem dışı konuşmalarının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemdeki maddelerin karara bağlanması ile Aralık ayı meclis toplantısı sona erdi. 2022 yılının ilk meclis toplantısı 4 Ocak Salı günü saat 15.00’de gerçekleşecek.
ÇİFTÇİ, YILIN SON MECLİSİNDE ÇALIŞMALARI ANLATTI;

Çayırova Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşen toplantı yoklama ve bir önceki meclise ait karar özetlerinin okunmuş sayılması ile başladı. Başkan Bünyamin Çiftçi yılın son meclis toplantısında bir konuşma yaptı. 2021’in son meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, “Çayırova’mız için bu yılda birlikte önemli kararlar aldık. Değerli katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum “dedi.

ALT VE ÜST YAPI HİZMETLERİNE 30 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK

2021 yılını atılım ve yatırım yılı ilan ettiklerini, söz verdikleri gibi kente değer katacak ve kimlik kazandıracak projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çiftçi, 2021’de yapılan çalışmaları şöyle özetledi, “200 yataklı Çayırova Devlet Hastanemizin inşasına başladık. 25.000 metrekare alanda Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapacağımız Kent Meydanı projemizin startını verdik. Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezimizin kaba inşaatı tamamladık. Engelliler Merkezinin inşaatına başladık. Akse ve Yenimahalle’de hayata geçireceğimiz kitap kahve projemize başladık. Anadolu Spor Lisesi ile Akse Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve Bilgi Evi’nin protokolünü imzaladık. Küçük Sanayi Sitesi Projemizin hazırlıklarını tamamladık. Altyapı ve üst yapı hizmetlerine 30 milyon TL yatırım yaptık”

“OLMAZSA OLMAZ ESERLERİ HAYATA GEÇİRDİK”

Çayırova için olmazsa olmaz eserleri hayata geçirdiklerini belirten Çiftçi, “Şehrimize yeni bir kimlik kazandıracak yatırımlarla ilçemizi cazibe merkezi haline getiriyoruz. Eser ve hizmet siyaseti anlayışı ile gönülleri fethedecek ve iz bırakacak hizmetler yapıyoruz” ifadelerini kullandı. Meclis üyelerinin gündem dışı konuşmalarının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemdeki maddelerin karara bağlanması ile Aralık ayı meclis toplantısı sona erdi. 2022 yılının ilk meclis toplantısı 4 Ocak Salı günü saat 15.00’de gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.