“ÇAYIROVA’DA BİR TAKIM OYUNLAR DÖNÜYOR!”

SİYASET 12.05.2020 - 11:16, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ÇAYIROVA’DA BİR TAKIM OYUNLAR DÖNÜYOR!”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ilçe başkanlığına ve meclis üyelerine saldırı gerçekleştiğini söyleyerek, “Çayırova’da bir takım oyunlar dönüyor!” dedi. Geçtiğimiz gün Çayırova Belediyesi’nin AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’na gıda kolileri taşıdığını gösteren video sosyal medyada yayılmış, ilçe teşkilatından da konuyla ilgili haberin doğru olmadığı yönünde açıklama yapılmıştı. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek birkaç gündür ‘troller’ tarafından saldırıya uğradıklarını söyleyerek yazılı bir basın açıklamasında bulundu. SAHİPSİZ SANMAYIN Soyluçiçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ülkenin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi sahipsiz değildir! Birkaç gündür Çayırova’da gündemde çok fazla bir şekilde CHP Çayırova İlçe Başkanlığı'na ve Belediye Meclis Üyelerimize saldırılar gerçekleşmekte! Çoğu zaman buna alet olan kişilerin, kimliklerine baktığımız zaman siyasetçi değil siyaseten bize karşı kurumlara ait maaşlı troller olduğunu görmek bizleri ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte derinden üzüyor. Hiç kimse ilçe başkanlığımızı ve belediye meclis üyelerimizi sahipsiz sanmasın. Çayırova’da bir takım oyunlar dönüyor. GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ Birkaç gün önce meclis üyelerimize vatandaşlarımız tarafından gelen bir videoda kamu kurumuna ait Vefa Destek ekibi tarafından yardım paketlerinin Çayırova Belediyesi’ne ait kamu araçları ile Çayırova Ak Parti İlçe Başkanlığı’na taşındığını gördük. Bu yanlışları ortaya çıkarmak ve vatandaşımıza seçimlerde ve seçimlere kadar olan süreçte umut olmak için haksızlıkları ve yanlışları gerek engellemek, gerekse açığa çıkarıp kamuoyu ile paylaşmaktan geri adım atmayacağız!  HALKI KUTUPLAŞTIRMAYA DÖNÜK ORGANİZASYONLAR Hükümetin süreç içinde muhalif belediyelere ve partilere yaptığı baskılara rağmen sosyal belediyeciliğin kazandığını görmeleri, onları çok kızdırıyor. Buna karşı hem genelde hem de yerelde halkı kutuplaştırmaya dönük organizasyonlar için de olmalarını, bunu bizzat maaşlı trollerine yaptırmalarını, resmi açıklamalara göre Türkiye'de 10,4 milyon aile devletin vereceği 1000 TL'ye muhtaç! İken vatandaşa destek olmak yerine kaos ortamı yaratmanızı kınıyoruz. Sizlere ve yapılan yanlışlara, yardımda bile partizanlık yapmanıza gereken cevapları bizzat seçimlerde Çayırova halkı verecektir!”

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ilçe başkanlığına ve meclis üyelerine saldırı gerçekleştiğini söyleyerek, “Çayırova’da bir takım oyunlar dönüyor!” dedi.

Geçtiğimiz gün Çayırova Belediyesi’nin AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’na gıda kolileri taşıdığını gösteren video sosyal medyada yayılmış, ilçe teşkilatından da konuyla ilgili haberin doğru olmadığı yönünde açıklama yapılmıştı. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek birkaç gündür ‘troller’ tarafından saldırıya uğradıklarını söyleyerek yazılı bir basın açıklamasında bulundu.

SAHİPSİZ SANMAYIN

Soyluçiçek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ülkenin kurucu partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi sahipsiz değildir! Birkaç gündür Çayırova’da gündemde çok fazla bir şekilde CHP Çayırova İlçe Başkanlığı'na ve Belediye Meclis Üyelerimize saldırılar gerçekleşmekte! Çoğu zaman buna alet olan kişilerin, kimliklerine baktığımız zaman siyasetçi değil siyaseten bize karşı kurumlara ait maaşlı troller olduğunu görmek bizleri ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte derinden üzüyor. Hiç kimse ilçe başkanlığımızı ve belediye meclis üyelerimizi sahipsiz sanmasın. Çayırova’da bir takım oyunlar dönüyor.

GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ

Birkaç gün önce meclis üyelerimize vatandaşlarımız tarafından gelen bir videoda kamu kurumuna ait Vefa Destek ekibi tarafından yardım paketlerinin Çayırova Belediyesi’ne ait kamu araçları ile Çayırova Ak Parti İlçe Başkanlığı’na taşındığını gördük. Bu yanlışları ortaya çıkarmak ve vatandaşımıza seçimlerde ve seçimlere kadar olan süreçte umut olmak için haksızlıkları ve yanlışları gerek engellemek, gerekse açığa çıkarıp kamuoyu ile paylaşmaktan geri adım atmayacağız! 

HALKI KUTUPLAŞTIRMAYA DÖNÜK ORGANİZASYONLAR

Hükümetin süreç içinde muhalif belediyelere ve partilere yaptığı baskılara rağmen sosyal belediyeciliğin kazandığını görmeleri, onları çok kızdırıyor. Buna karşı hem genelde hem de yerelde halkı kutuplaştırmaya dönük organizasyonlar için de olmalarını, bunu bizzat maaşlı trollerine yaptırmalarını, resmi açıklamalara göre Türkiye'de 10,4 milyon aile devletin vereceği 1000 TL'ye muhtaç! İken vatandaşa destek olmak yerine kaos ortamı yaratmanızı kınıyoruz. Sizlere ve yapılan yanlışlara, yardımda bile partizanlık yapmanıza gereken cevapları bizzat seçimlerde Çayırova halkı verecektir!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.