ÇAYIROVA'DA BASKETBOL İÇİN KURALAR ÇEKİLİYOR

Çayırova 24.08.2021 - 16:34, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA'DA BASKETBOL İÇİN KURALAR ÇEKİLİYOR

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenecek Sokak Basketbolu turnuvası 28 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Spor kenti Çayırova hedefiyle yola çıkıp birçok spor etkinliğine yer veren Çayırova Belediyesi, Sokak Basketbolu ile bunlara bir yenisini daha ekliyor. 25 Ağustos Çarşamba günü takımların kura çekimleri gerçekleştirilecek ve artık ilk maç saati için geri sayıma başlanacak. Maçlar Federasyon Kurallarıyla Oynanacak İki gün boyunca devam edecek organizasyon tamamen profesyonel bir planlama ile yürütülüyor. Müsabakalar 3x3 Basketbol Federasyonu’nun belirlediği kurallarca oynanacak. Maçlarda federasyona bağlı resmi hakemler düdük çalacak. 4 hakemin görev yapacağı maçlarda, taraftar için oluşturulacak tribünlerde düşünüldüğünde gerçek bir maç atmosferi oluşması bekleniyor.   Hazırlıklarda Sona Yaklaşıldı Sokak Basketboluna ev sahipliği yapacak Aliya İzzet Begoviç Parkı’nda bulunan spor sahalarında hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı. Sahalarda bakım onarım çalışmaları yapılırken, akşam maçları için ışıklandırma sistemi de oluşturuldu. Ayrıca sahalarda boyama işlemi gerçekleştiriliyor. İki gün sürecek Sokak Basketbolu turnuvasında mücadelelerin heyecanı gece gündüz hız kesmeden yaşanacak.

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenecek Sokak Basketbolu turnuvası 28 Ağustos Cumartesi günü başlıyor.

Spor kenti Çayırova hedefiyle yola çıkıp birçok spor etkinliğine yer veren Çayırova Belediyesi, Sokak Basketbolu ile bunlara bir yenisini daha ekliyor. 25 Ağustos Çarşamba günü takımların kura çekimleri gerçekleştirilecek ve artık ilk maç saati için geri sayıma başlanacak.

Maçlar Federasyon Kurallarıyla Oynanacak
İki gün boyunca devam edecek organizasyon tamamen profesyonel bir planlama ile yürütülüyor. Müsabakalar 3x3 Basketbol Federasyonu’nun belirlediği kurallarca oynanacak. Maçlarda federasyona bağlı resmi hakemler düdük çalacak. 4 hakemin görev yapacağı maçlarda, taraftar için oluşturulacak tribünlerde düşünüldüğünde gerçek bir maç atmosferi oluşması bekleniyor.
 
Hazırlıklarda Sona Yaklaşıldı
Sokak Basketboluna ev sahipliği yapacak Aliya İzzet Begoviç Parkı’nda bulunan spor sahalarında hazırlıklar büyük ölçüde tamamlandı. Sahalarda bakım onarım çalışmaları yapılırken, akşam maçları için ışıklandırma sistemi de oluşturuldu. Ayrıca sahalarda boyama işlemi gerçekleştiriliyor. İki gün sürecek Sokak Basketbolu turnuvasında mücadelelerin heyecanı gece gündüz hız kesmeden yaşanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.