ÇAYIROVA’DA AŞAMALI YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIRLIK

EĞİTİM 07.10.2020 - 22:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA AŞAMALI YÜZ YÜZE EĞİTİME HAZIRLIK

12 Ekim’de okulların kademeli olarak yüz yüze eğitime başlaması kararının alınmasının ardından Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri ile toplantı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüz yüze eğitim kapsamının genişlediği açıklamaları sonrasında, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da 12 Ekim Pazartesi günü tüm ilkokul, köy okulları, 8 ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklar için okulların açılacağını duyurdu. Yapılan açıklamaların ardından Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri ile bir toplantı düzenledi. Düzenlene toplantıda konuşan Tunç, “Milli Eğitim Bakanını Ziya Selçuk’un açıklamaları doğrultusunda 12 Ekim’de 2, 3, 4. sınıflar ile sınava hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime başlayacak” dedi. ALINAN ONAYIN ARDINDAN EĞİTİM BAŞLAYACAK Yüz yüze eğitimin detayları hakkında bilgi veren Tunç, “İlkokul öğrencileri haftada 2 gün yüz yüze eğitim alacak ve veliler sorumluluğu aldığına dair taahhütname imzalayacak. Sınıf mevcutları yüz yüze eğitim için bölünerek, azaltılacak. Veli onayları toplandıktan ve yeni sisteme göre kısmi yüz yüze ve kısmi online yapılacak ders programından sonra okullarda eğitim başlayacak” diye konuştu.

12 Ekim’de okulların kademeli olarak yüz yüze eğitime başlaması kararının alınmasının ardından Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri ile toplantı düzenledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüz yüze eğitim kapsamının genişlediği açıklamaları sonrasında, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da 12 Ekim Pazartesi günü tüm ilkokul, köy okulları, 8 ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklar için okulların açılacağını duyurdu. Yapılan açıklamaların ardından Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, okul müdürleri ile bir toplantı düzenledi. Düzenlene toplantıda konuşan Tunç, “Milli Eğitim Bakanını Ziya Selçuk’un açıklamaları doğrultusunda 12 Ekim’de 2, 3, 4. sınıflar ile sınava hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime başlayacak” dedi.

ALINAN ONAYIN ARDINDAN EĞİTİM BAŞLAYACAK

Yüz yüze eğitimin detayları hakkında bilgi veren Tunç, “İlkokul öğrencileri haftada 2 gün yüz yüze eğitim alacak ve veliler sorumluluğu aldığına dair taahhütname imzalayacak. Sınıf mevcutları yüz yüze eğitim için bölünerek, azaltılacak. Veli onayları toplandıktan ve yeni sisteme göre kısmi yüz yüze ve kısmi online yapılacak ders programından sonra okullarda eğitim başlayacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.