ÇAYIROVA’DA AŞILAMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Çayırova 26.02.2021 - 16:12, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA AŞILAMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı başlatılan aşılama süreci, öncelikli gruplar arasında bulunan kişilerin aşılanmasıyla devam ederken, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında Covid-19 ile Mücadele ve Aşılama Programı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda hazırlanan istatistiki veriler ışığında; -Aşılamada gelinen aşama -Randevu sisteminde yaşanan sorunlar - İmamların bilgilendirme sürecine aktif katılımı - Aile Sağlığı Merkezlerinde yaşanan sıkıntılar - İlçedeki vaka sayıları - Maske, Mesafe ve Temizlik hususlarında gönüllü uyumu sağlama yolları - Denetimler - Filyasyon Çalışmaları - Aşılamada toplumsal bağışıklığı sağlayacak orana ulaşılması hususları ele alındı. Kaymakam Gözen başta sağlık çalışanları ve kolluk personeli olmak üzere koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında özverli ve fedakarca görev yapan tüm kamu görevlilerine şükranlarını ifade etti.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı başlatılan aşılama süreci, öncelikli gruplar arasında bulunan kişilerin aşılanmasıyla devam ederken, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında Covid-19 ile Mücadele ve Aşılama Programı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda hazırlanan istatistiki veriler ışığında;

-Aşılamada gelinen aşama

-Randevu sisteminde yaşanan sorunlar

- İmamların bilgilendirme sürecine aktif katılımı

- Aile Sağlığı Merkezlerinde yaşanan sıkıntılar

- İlçedeki vaka sayıları

- Maske, Mesafe ve Temizlik hususlarında gönüllü uyumu sağlama yolları

- Denetimler

- Filyasyon Çalışmaları

- Aşılamada toplumsal bağışıklığı sağlayacak orana ulaşılması hususları ele alındı.

Kaymakam Gözen başta sağlık çalışanları ve kolluk personeli olmak üzere koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında özverli ve fedakarca görev yapan tüm kamu görevlilerine şükranlarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.