ÇAYIROVA’DA ALİ KINIK COŞKUSU

Çayırova 28.10.2021 - 12:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA ALİ KINIK COŞKUSU

MHP KOCAELİ, TAM KADRO KONSERE KATILDI
MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile ücretsiz Ali Kınık konseri düzenledi. Düzenlenen konsere protokol de akın ederken, Çayırovalılar konser coşkusunu yaşadı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, ücretsiz Ali Kınık konseri düzenledi. Çayırova Belediyesi önünde gerçekleştirilen Ali Kınık konserine; Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, partililer ve Çayırovalılar katıldı. DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM Gerçekleştirilen Ali Kınık konseri öncesi konuşma yapan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Pandemi nedeniyle sosyal etkinliklerden uzak kalan vatandaşlarımız için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile ücretsiz bir konser düzenlemek istedik. Bugün burada görüyorum ki biz vatandaşlarımıza moral verirken, onlar da bizleri bu günde yalnız bırakmayarak moral veriyor. Konseri düzenlememizde bizlere destek olan tüm yöneticilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi. BU ŞEHİRDE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ VAR MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt bir konuşma yaptı. Başkan Kurt konser alanını dolduran Çayırovalılara seslenerek, “Bu şehirde Milliyetçi Hareket Partisi var. Bozkurtlar ordusu geçti hücuma. Ülkü ocaklarından gelen bir il başkanı olarak hem gençlere önem veriyor, hem de her kesimden vatandaşlarımıza hitap etmek üzere etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu güzel ortamda bizleri buluşturan MHP Çayırova İlçe Başkanımız Yunus Emre Düzdaban’a sizlere teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER Konser organizasyonunda son olarak konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Cumhur İttifakı ortağımız MHP Çayırova İlçe Başkanlığının düzenlediği cumhuriyet konserinde sahne alan Ali Kınık’ın şarkıları ve şiirleriyle keyifli bir gece geçirmenizi diliyorum. Biz de neşenize ortak olmak üzere geceye katılmaya geldik” dedi. Yapılan konuşmaların ardından sanatçı Ali Kınık sahneye çıkarak şarkılarıyla Çayırovalıları coşturdu. Konser, gecenin geç saatlerine kadar devam ederken, Çayırovalı vatandaşlar gönüllerince eğlendi.
MHP KOCAELİ, TAM KADRO KONSERE KATILDI

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile ücretsiz Ali Kınık konseri düzenledi. Düzenlenen konsere protokol de akın ederken, Çayırovalılar konser coşkusunu yaşadı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, ücretsiz Ali Kınık konseri düzenledi. Çayırova Belediyesi önünde gerçekleştirilen Ali Kınık konserine; Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş, partililer ve Çayırovalılar katıldı.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM

Gerçekleştirilen Ali Kınık konseri öncesi konuşma yapan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Pandemi nedeniyle sosyal etkinliklerden uzak kalan vatandaşlarımız için 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile ücretsiz bir konser düzenlemek istedik. Bugün burada görüyorum ki biz vatandaşlarımıza moral verirken, onlar da bizleri bu günde yalnız bırakmayarak moral veriyor. Konseri düzenlememizde bizlere destek olan tüm yöneticilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” dedi.

BU ŞEHİRDE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ VAR

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt bir konuşma yaptı. Başkan Kurt konser alanını dolduran Çayırovalılara seslenerek, “Bu şehirde Milliyetçi Hareket Partisi var. Bozkurtlar ordusu geçti hücuma. Ülkü ocaklarından gelen bir il başkanı olarak hem gençlere önem veriyor, hem de her kesimden vatandaşlarımıza hitap etmek üzere etkinlikler düzenlemeye gayret ediyoruz. Bu güzel ortamda bizleri buluşturan MHP Çayırova İlçe Başkanımız Yunus Emre Düzdaban’a sizlere teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Konser organizasyonunda son olarak konuşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Cumhur İttifakı ortağımız MHP Çayırova İlçe Başkanlığının düzenlediği cumhuriyet konserinde sahne alan Ali Kınık’ın şarkıları ve şiirleriyle keyifli bir gece geçirmenizi diliyorum. Biz de neşenize ortak olmak üzere geceye katılmaya geldik” dedi. Yapılan konuşmaların ardından sanatçı Ali Kınık sahneye çıkarak şarkılarıyla Çayırovalıları coşturdu. Konser, gecenin geç saatlerine kadar devam ederken, Çayırovalı vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.