ÇAYIROVA’DA 37 ÖĞRENCİ HAFIZ OLDU

Çayırova 08.11.2021 - 17:44, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA’DA 37 ÖĞRENCİ HAFIZ OLDU

ÇAYIROVA’DA 37 ÖĞRENCİ HAFIZ OLDU
Çayırova İlçe Müftülüğü’ne bağlı Musa Efendi Kuran Kursu ve Deva Ulu Camii Kuran Kursu’ndan hafız olmaya hak kazanan 37 öğrenci için icazet töreni gerçekleştirildi. Deva Ulu Camii’nde gerçekleştirilen icazet törenine; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay,  Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu, Tuzla Müftüsü Mustafa Aydın, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, ve hafızlığa hak kazanan öğrenciler katıldı.     37 ÖĞRENCİYE İCAZET Sohbetle başlayıp, kuranı kerim tilaveti ile devam eden icazet töreninde, icazet alan hafızlık öğrencilerine hediye verildi ve yemek ikramında bulunuldu. İcazet töreninde konuşan Çayırova İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl, “Özellikle icazet alan öğrencilerimizi, onları gece gündüz demeden yetiştiren hocalarını, destek veren ailelerini tebrik ederiz. Cenab-ı Hak sayılarını artırsın inşallah” dedi. Programa katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ise, “Hafızlarımızı, ailelerini ve hocalarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.      
ÇAYIROVA’DA 37 ÖĞRENCİ HAFIZ OLDU

Çayırova İlçe Müftülüğü’ne bağlı Musa Efendi Kuran Kursu ve Deva Ulu Camii Kuran Kursu’ndan hafız olmaya hak kazanan 37 öğrenci için icazet töreni gerçekleştirildi.

Deva Ulu Camii’nde gerçekleştirilen icazet törenine; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Gebze Müftüsü Selçuk Kılıçbay,  Karamürsel Müftüsü Muharrem İslamoğlu, Tuzla Müftüsü Mustafa Aydın, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, ve hafızlığa hak kazanan öğrenciler katıldı.

 

 

37 ÖĞRENCİYE İCAZET

Sohbetle başlayıp, kuranı kerim tilaveti ile devam eden icazet töreninde, icazet alan hafızlık öğrencilerine hediye verildi ve yemek ikramında bulunuldu. İcazet töreninde konuşan Çayırova İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl, “Özellikle icazet alan öğrencilerimizi, onları gece gündüz demeden yetiştiren hocalarını, destek veren ailelerini tebrik ederiz. Cenab-ı Hak sayılarını artırsın inşallah” dedi. Programa katılan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ise, “Hafızlarımızı, ailelerini ve hocalarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.