ÇAYIROVA BELEDİYESİ YARDIM ELİNİ UZATTI

Çayırova 05.01.2021 - 11:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇAYIROVA BELEDİYESİ YARDIM ELİNİ UZATTI

Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilikte öncü ve örnek çalışmalarını 2020 yılında da sürdüren Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam etti. İlçede yardıma muhtaç ve hiçbir geliri olmayan vatandaşlara Çayırova Kart ile yardım yapan belediye, geçtiğimiz yıl bin 562 kişiye daha kart vererek, ilçedeki anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapma kolaylığı sağladı. ENGELLİ VATANDAŞLARA DESTEK SÜRDÜ Sosyal İşler Müdürlüğü çatısı altında hizmetlerini sürdüren Engelli Koordinasyon Merkezi ise engelli vatandaşlara desteğini sürdürdü. 73 engelli sandalyesi, 508 adet hasta ve çocuk bezi, 3 bin 334 adet medikal malzeme yardımı ve bin 223 hastanın naklini yapan Engelli Koordinasyon Merkezi, 315 yetim ve öksüz çocuğun takibini yaparak, ihtiyaçlarını karşıladı. Çayırova Belediyesi, geçen yıl 405 aileye ev eşyası 660 vatandaşa kıyafet ve bin 347 kişiye de ayakkabı yardımında bulundu.  

Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilikte öncü ve örnek çalışmalarını 2020 yılında da sürdüren Çayırova Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve sosyal güvencesi olmayan vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam etti. İlçede yardıma muhtaç ve hiçbir geliri olmayan vatandaşlara Çayırova Kart ile yardım yapan belediye, geçtiğimiz yıl bin 562 kişiye daha kart vererek, ilçedeki anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapma kolaylığı sağladı.

ENGELLİ VATANDAŞLARA DESTEK SÜRDÜ

Sosyal İşler Müdürlüğü çatısı altında hizmetlerini sürdüren Engelli Koordinasyon Merkezi ise engelli vatandaşlara desteğini sürdürdü. 73 engelli sandalyesi, 508 adet hasta ve çocuk bezi, 3 bin 334 adet medikal malzeme yardımı ve bin 223 hastanın naklini yapan Engelli Koordinasyon Merkezi, 315 yetim ve öksüz çocuğun takibini yaparak, ihtiyaçlarını karşıladı. Çayırova Belediyesi, geçen yıl 405 aileye ev eşyası 660 vatandaşa kıyafet ve bin 347 kişiye de ayakkabı yardımında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.