ÇANAKKALE BOĞAZI GEBZE’YE GELEN DEV GEMİLER İÇİN KAPATILDI

GEBZE 24.02.2021 - 15:32, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇANAKKALE BOĞAZI GEBZE’YE GELEN DEV GEMİLER İÇİN KAPATILDI

Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü (VTS) Tekirdağ, İstanbul ve Gebze Limanları’na giden, en küçüğü 306, en büyüğü 367 metre olan 5 geminin kuzeyden güneye güvenli geçişi için boğazın tek yönlü trafiğe kapatıldığını duyurdu. Çanakkale Boğazı’ndan geçecek olan 300 metre ve üzerindeki 5 dev konteyner geminin güvenliği nedeniyle boğaz kuzeyden güneye 14 saat süreyle tek yönlü trafiğe kapatıldı. Çanakkale Boğazı'ndan geçişi planlanan Hong Kong bayraklı ‘Cosco Vıetnam’, Almanya bayraklı ‘Ludwıgshafen Express’, Panama bayraklı ‘Msc Loretta’, Portekiz bayraklı ‘Northern Justice’ ve Panama bayraklı ‘Msc Rosa M’ adlı dev konteyner gemileri, Çanakkale Boğazı'ndan saat 05.45 itibariyle geçmeye başladı. 19:45’TE GEÇECEK Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü (VTS) Tekirdağ, İstanbul ve Gebze Limanları’na giden, en küçüğü 306, en büyüğü 367 metre olan 5 geminin kuzeyden güneye güvenli geçişi için boğazın tek yönlü trafiğe kapatıldığını duyurdu. Gemilere boğaz geçişi sırasında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait römorkörler refakat ediyor. Çanakkale Boğazı’nın planlama kapsamında saat 19.45’te yeniden açılması planlanıyor.  

Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü (VTS) Tekirdağ, İstanbul ve Gebze Limanları’na giden, en küçüğü 306, en büyüğü 367 metre olan 5 geminin kuzeyden güneye güvenli geçişi için boğazın tek yönlü trafiğe kapatıldığını duyurdu.

Çanakkale Boğazı’ndan geçecek olan 300 metre ve üzerindeki 5 dev konteyner geminin güvenliği nedeniyle boğaz kuzeyden güneye 14 saat süreyle tek yönlü trafiğe kapatıldı. Çanakkale Boğazı'ndan geçişi planlanan Hong Kong bayraklı ‘Cosco Vıetnam’, Almanya bayraklı ‘Ludwıgshafen Express’, Panama bayraklı ‘Msc Loretta’, Portekiz bayraklı ‘Northern Justice’ ve Panama bayraklı ‘Msc Rosa M’ adlı dev konteyner gemileri, Çanakkale Boğazı'ndan saat 05.45 itibariyle geçmeye başladı.

19:45’TE GEÇECEK

Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü (VTS) Tekirdağ, İstanbul ve Gebze Limanları’na giden, en küçüğü 306, en büyüğü 367 metre olan 5 geminin kuzeyden güneye güvenli geçişi için boğazın tek yönlü trafiğe kapatıldığını duyurdu. Gemilere boğaz geçişi sırasında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’ne ait römorkörler refakat ediyor. Çanakkale Boğazı’nın planlama kapsamında saat 19.45’te yeniden açılması planlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.