ÇINARALTI İÇİN KAZANIN!

SPOR 24.11.2021 - 12:25, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇINARALTI İÇİN KAZANIN!

BAYRAMPAŞA MAÇININ ÖNEMİNİ ANLATMAYA GEREK YOK!
Darıca Gençlerbirliği’nin itici gücü Çınaraltı, Pazar günü oynanacak olan Bayrampaşa maçı için futbolculardan galibiyet bekliyor. Darıca G.B futbolcuları da, taraftarlar için bir hayli anlamı olan bu maçı kazanmak istiyor. Ligde zor günler geçiren Darıca Gençlerbirliği, Pazar günü Bayrampaşa deplasmanında önemli bir 90 dakikaya çıkacak. Bu maç hiç kuşkusuz yalnızca puan değil, Darıca G.B taraftarları için de çok özel bir anlam ifade ediyor. Bayrampaşa taraftarlarıyla yıldızı barışmayan ve neredeyse tüm maçlarda rakiplerine göndermelerde bulunarak kulaklarını çınlatan Çınaraltı taraftar grubu, bu maçtan alınacak olan galibiyetin önemini oyunculara aşılamak istiyor. Geride kalan tüm maçları hafızalardan silerek bu maça odaklanmalarını isteyen Çınaraltılılar, Bayrampaşa mücadelesinin yeni bir çıkış için iyi bir fırsat olduğu kanısında birleşiyorlar. 13 haftası geride kalan 3.Lig 2.Grup’ta Bayrampaşa 16 puanla 14.sırada yer alırken, Darıca G.B bir basamak geride 10 puanla 15.sırada bulunuyor.
BAYRAMPAŞA MAÇININ ÖNEMİNİ ANLATMAYA GEREK YOK!

Darıca Gençlerbirliği’nin itici gücü Çınaraltı, Pazar günü oynanacak olan Bayrampaşa maçı için futbolculardan galibiyet bekliyor. Darıca G.B futbolcuları da, taraftarlar için bir hayli anlamı olan bu maçı kazanmak istiyor.

Ligde zor günler geçiren Darıca Gençlerbirliği, Pazar günü Bayrampaşa deplasmanında önemli bir 90 dakikaya çıkacak. Bu maç hiç kuşkusuz yalnızca puan değil, Darıca G.B taraftarları için de çok özel bir anlam ifade ediyor. Bayrampaşa taraftarlarıyla yıldızı barışmayan ve neredeyse tüm maçlarda rakiplerine göndermelerde bulunarak kulaklarını çınlatan Çınaraltı taraftar grubu, bu maçtan alınacak olan galibiyetin önemini oyunculara aşılamak istiyor. Geride kalan tüm maçları hafızalardan silerek bu maça odaklanmalarını isteyen Çınaraltılılar, Bayrampaşa mücadelesinin yeni bir çıkış için iyi bir fırsat olduğu kanısında birleşiyorlar. 13 haftası geride kalan 3.Lig 2.Grup’ta Bayrampaşa 16 puanla 14.sırada yer alırken, Darıca G.B bir basamak geride 10 puanla 15.sırada bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.