ÇINARALTI’DAN TATLI MOTİVASYON!

SPOR 30.03.2021 - 16:21, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ÇINARALTI’DAN TATLI MOTİVASYON!

SARI YEŞİLLİ TARAFTARLAR NAZİLLİ MAÇI ÖNCESİ DÜĞMEYE BASTI
Darıca Gençlerbirliği’nin itici gücü Çınaraltı, yarın oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçı öncesinde kulüp tesislerine çıkarma yaparak teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti. Oyunculara kritik viraj öncesinde moral vererek desteklerini esirgemeyen Çınaraltılılar, takıma olan inanç ve güvenlerini yinelediler. “HERKESİ UTANDIRACAĞIZ” Çınaraltı Tribün Lideri Orhan Atik yaptığı açıklamada,”Sezonun başından beri alnımızın akıyla, bileğimizin hakkıyla ligin bitmesine 5 hafta kala Play-Off potasında tamamlıyoruz. Artık kaybedilecek puanların telafisi olmayan maçlara çıkıyoruz. İskenderun FK, Mardin Fosfatspor ve Ceyhanspor peşimizde. Bu hafta kaderimizi belirleyeceğiz, tek seçenek Nazilli Belediyespor'u yenip Play-Off oynayıp herkesi utandıracağız, rakiplerimize fırsat verip umudumuzu önümüzdeki maçlara bırakmayacağız . Rakip zor, ama biz Darıca Gençlerbirliği'yiz zor severiz. Özcan Sert hocamız ve ekibi, futbolcularımız, tesis çalışanları, taraftar kenetlenme zamanı. Haydi çocuklar, başka Darıca Gençlerbirliği yok” diyerek motivasyon dolu sözler sarf etti. ​ SERT: VAR OLSUN TRİBÜN ÇOCUKLARI Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Sert ise yaptığı konuşmada, Çınaraltı’nın ziyaretinden takım olarak büyük moral bulduklarını kaydederek, “Yapmış olduğunuz destek ziyaretinden dolayı şahsım ve takımım adına size ve Çınaraltı grubumuza çok teşekkür ederim. Var olsun tribün çocukları” dedi.
SARI YEŞİLLİ TARAFTARLAR NAZİLLİ MAÇI ÖNCESİ DÜĞMEYE BASTI

Darıca Gençlerbirliği’nin itici gücü Çınaraltı, yarın oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçı öncesinde kulüp tesislerine çıkarma yaparak teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti. Oyunculara kritik viraj öncesinde moral vererek desteklerini esirgemeyen Çınaraltılılar, takıma olan inanç ve güvenlerini yinelediler.

“HERKESİ UTANDIRACAĞIZ”

Çınaraltı Tribün Lideri Orhan Atik yaptığı açıklamada,”Sezonun başından beri alnımızın akıyla, bileğimizin hakkıyla ligin bitmesine 5 hafta kala Play-Off potasında tamamlıyoruz. Artık kaybedilecek puanların telafisi olmayan maçlara çıkıyoruz. İskenderun FK, Mardin Fosfatspor ve Ceyhanspor peşimizde. Bu hafta kaderimizi belirleyeceğiz, tek seçenek Nazilli Belediyespor'u yenip Play-Off oynayıp herkesi utandıracağız, rakiplerimize fırsat verip umudumuzu önümüzdeki maçlara bırakmayacağız . Rakip zor, ama biz Darıca Gençlerbirliği'yiz zor severiz. Özcan Sert hocamız ve ekibi, futbolcularımız, tesis çalışanları, taraftar kenetlenme zamanı. Haydi çocuklar, başka Darıca Gençlerbirliği yok” diyerek motivasyon dolu sözler sarf etti.

SERT: VAR OLSUN TRİBÜN ÇOCUKLARI

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özcan Sert ise yaptığı konuşmada, Çınaraltı’nın ziyaretinden takım olarak büyük moral bulduklarını kaydederek, “Yapmış olduğunuz destek ziyaretinden dolayı şahsım ve takımım adına size ve Çınaraltı grubumuza çok teşekkür ederim. Var olsun tribün çocukları” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.